Suntem ceea ce VOTAM!

Suntem ceea ce VOTAM! - predoiu vs turcescu la rtv de la ora 2100 firea si nicusor dan absenti 40761900 73936100 1

Dacă nici acum nu înţelegi ce se întâmplă, e clar!

Nici n-ai să înţelegi. Trăim o dramă, drama unui oraş, drama unei ţări, drama unei naţiuni care refuză să se trezească. Trăim în ţara în care ne condamnăm singuri! Ne uităm în oglindă şi nu înţelegem nimic. NU am nimic cu cei care, din convingere, aleg să voteze PSD. Foarte bine, până la urmă nu trebuie să fii foarte inteligent să îţi dai seama că PSD a avut cea mai organizată campanie, în ciuda unor candidaţi seducători prin ipocrizie şi goi de conţinut. Nu că în tabăra liberală era calea, miezul şi adevărul.
Suntem ceea ce VOTAM! - predoiu vs turcescu la rtv de la ora 2100 firea si nicusor dan absenti 40761900 73936100

La București nu au fost surprize. Gabriela Firea, despre care aud că este un om cu frica lui Dumnezeu ( nu înțeleg exact cum poate să mintă cu sânge rece – vezi diaspora), devine noul primar al capitalei. Prefer să nu mă pronunț, dar știți deja că DNA nu crede în lacrimi. Sper doar să nu aud la momentul eventualelor devoalări de contracte sau spăgi, retorica : Domnule judecător, mă așteaptă copiii acasă!

Să nu uităm că PSD-ul din spatele lui Firea este „partidul casă” pentru spăgarii/ corupții neamului. Da, știu nici cu PNL nu mi-e rușine. Până la lacrimi, un cântec vesel să cântăm! Las Bucureștiul să cânte și mă uit spre Râmnicu Valcea. Pe domnu’ îl mai țineți minte?

Suntem ceea ce VOTAM! - mircia gutau 150x150Mircia Gutău

 •  iulie 2006  – după doi ani de când fusese ales primar, Mircia Gutău a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de luare de mită.
 • Pe 27 ianuarie 2010  este condamnat definitiv la câte 3 ani şi jumătate de închisoare cu executare.
 • Gutău își  pierde mandatul de primar
 • 12 iunie 2014, Curtea de Apel Craiova îl condamnă pe Gutău într-un alt dosar- abuz în serviciu.

Mircia Gutău a fost reales ieri în funcția de primar.

Suntem ceea ce VOTAM! - decebal fagadau despre postul de primar domnul stroe a spus ca eu sunt propunerea dar vorba bancului trebuie sa vrea si baba 127950 150x150Decebal Făgădău

 •  a fost gasit incompatibil de ANI dupa ce in perioada 25 februarie 2009 – 27 iulie 2012
 • a deținut simultan, functia de viceprimar al Constantei si calitatea de reprezentant al Consiliului Local al Municipiului Constanta in Adunarea Generala a Actionarilor in cadrul RAJA SA.
 • Putina lume stie ca tatal lui DECEBAL FAGADAU a fost contabilul omului de afaceri SORIN STRUTINSKY ( vezi dosarele lui Mazare!)
 • DECEBAL FAGADAU se intalneste o data la doua saptamani cu agentii economici din statiunea Mamaia cu care a stabilit un soi de regulament si o sustinere reciproca. (sursa: masapresei.ro)
 • DECEBAL FAGADAU apare si in interceptarile DNA dintr-unul dintre dosarele lui RADU MAZARE instrumentate de procurorii anticoruptie.
 • Asta ca sa nu mai amintim si faptul ca DECEBAL FAGADAU, din postura de primar interimar al Constantei, a convins consilierii locali sa se abtina dupa ce DNA a solicitat, in mod expres, Consiliului Local Constanta sa se constituie ca parte civila intr-unul dintre dosarele aceluiasi RADU MAZARE. (sursa: masapresei.ro)

Decebal Făgădău a fost ales ieri primar al Constanței.

Suntem ceea ce VOTAM! - catalin chereches 680x365 150x150Cătălin Cherecheş

 • este îna cest moment ARESTAT pentru LUARE DE MITA, în formă continuată.
 • 2014 – inculpatul Cherecheș Cătălin i-a propus unei persoane să ocupe o funcție de conducere în cadrul Clubului sportiv Fotbal Club Municipal Baia Mare, propunere cu care aceasta a fost de acord.
 • Cherecheș a  promis sprijin financiar, atât pentru achitarea datoriilor clubului de fotbal, cât și pentru continuarea în bune condiții a activității clubului, cu condiția ca o parte din banii primiți de club să-i fie remiși edilului. ( sura- mediafax)
 • Cherecheș Cătălin a pretins și a primit de la persoana respectivă suma de 70.000 lei, în mai multe rânduri, direct sau prin intermediar.
 • Catalin Chereches, primarul din Baia-Mare, a este mandru de  zidul inalt de trei metri pe care l-a construit in 2011 pentru a separa doua blocuri locuite in mare parte de romi de restul comunitatii.

Cherecheș a fost reales cu 70% din voturi!

Suntem ceea ce VOTĂM! Mă autodenunț, eu nu m-am regăsit în candidații de la București. N-am votat! Ar mai fi de spus multe, mă opresc aici și mă uit pe hartă. Voi unde ați emigra?

 

PS: Mesajul din arest al primarului Cherecheș

„Ma deschid astazi in fata voastra si va spun ca in ultimii 15 ani am lacrimat cand tatal meu a plecat sa ma vehgeze din stele, murind in bratele mele. M-au cuprins lacrimile cand din arestul nedrept am auzit-o prima oara pe mama. Acum voi mi-ati asezat lacrimi in ochi, lacrimi pline de speranta si recunostinta, lacrimi care se astern si mangaie. Va multumesc si va iubesc!”

Ați făcut DIABET?:))))

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.