Suntem diferiţi, da! Cât de diferiţi? 10 diferenţe între femei şi bărbaţi!

Suntem diferiţi da, cât de diferiţi - Italic Fashion 967x1024

Text de E. Mara

Suntem diferiţi, da! Cât de diferiţi?

Ah, acel mister, acea taină. Femeia. Bărbaţi care şi-au dat viaţa pentru ele. Războaie purtate. Motiv de ceartă între cei mai buni prieteni. Merită? Eu cred că da. Şi dacă ne uităm la lista de mai jos, vom vedea nu doar că suntem extraordinare, dar suntem şi amuzante şi facem o mulţime de lucruri diferit.

Suntem diferiţi da, cât de diferiţi - Italic Fashion

Ştiai spre exemplu că atunci când strigi o femeie, ea va întoarce capul şi nu tot corpul cum ar face un bărbat?

Ei bine dragilor, despre asta o să citiţi aici. Despre lucruri pe care femeiile le fac diferit de ei. Bărbaţii.

Sunt lucruri simple, pe care toţi le facem zi de zi. Dimineaţa sau seara, la prânz sau în plină noapte.

1. Femeiile şi bărbaţii se dezbracă diferit. De cele mai multe ori, bărbaţii îşi ridica hainele din spate în faţă, în timp ce o femeie îşi încrucişează braţele in faţă şi ridică hainele. Nu e din cauză ca am fost învăţaţi diferit, ci din cauza faptului ca hainele femeiilor sunt mai fit.

2. Îşi arată mâinile diferit. Când cineva le-o cere, bărbaţii îşi vor întinde palmele în faţă, arătând că nu au nimic de ascuns. Asta în timp ce o femeie îţi va arata mâinile. Ele au mereu ceva de ascuns.

3. Aruncă diferit. Bărbaţii vor arunca o minge ducând-o de la ceafa şi peste cap. Femeile, o vor îmbrăţişa ca apoi să o arunce din lateral.

4.Te las să ghiceşti. Cum cască un bărbat? Dar o femeie? Nu ştii? Femeiile işi vor acoperi gura cu palma, în timp ce bărbaţii cu pumnul.

5. Până şi auzul este diferit la femei. Creierul lor este programat genetic să audă plânsetul unui copil. El ce face? Probabil doarme. Dar să nu-i discredităm prea mult, pentru că în timp ce o femeie aude mai bine, un bărbat va şti mai bine de unde vine zgomotul.

6. Când o femeie stă jos, de cele mai multe ori va sta picior peste picior. Masculii vor prefera să se întindă peste tot. Sigur, unul din motive este vestimentaţia. Însă la bărbaţi explicaţia vine din trecut. Alpha Male, if you know what I mean.

Suntem diferiţi da, cât de diferiţi - 10548 Gorgeous Charlize Theron in a red dress Suntem diferiţi da, cât de diferiţi - Johnny Depp Sitting In Stairs in Black Coat 720x405

7. Hei, ridică repede mâna stângă! Ai stat puţin să te gândeşti? Este ok, înseamnă că eşti femeie. Bărbaţii nu vor încurca niciodată stânga cu dreapta. Pe bune!

8. Bărbaţii au o vedere bună, directă. Datorită anilor de vânătoare din vremea când peştera era numită casă. Femeile în schimb au o vedere periferică mult mai bună. Probabil tot din aceea perioadă, doar că ele se uitau după copii.

9. Femeiile interpretează diferit. Dacă o femeie intră în cameră, iar acolo se află o mulţime de oameni nu va fi nici o problemă. Va putea să-şi dea seama imediat de relaţiile de acolo. Cine pe cine place, cine este supărat şi mai mult. Va putea interacţiona cu absolut toată lumea. Un bărbat? Va intra, va scana camera. Se va uita după ieşiri şi va încerca să-şi dea seama cât mai repede cine este duşman şi cine nu. Mai mult decât atât, nu pot să-şi dea seama când o femeie e ofensată, decât dacă i se spune direct şi cu toate astea ea aşteaptă de fiecare dată ca el să-şi dea seama.

10. Şi ultima diferenţă, care ma amuză mereu. Dacă o femeie are o problemă, îşi va suna mama, prietenii, amicii, verişorul ăla de departe cu care nu a mai vorbit din clasa a doua şi la naiba! Nu o lăsa în autobuz căci persoana de lângă ea va şti ce probleme are! Un barbat când are probleme, cel mai probabil se va aşeza în faţa televizorului, nu va vorbi şi va încerca să se detaşeze de situaţii cât mai mult. Să încerci să-l ajuţi este o greşeala. Nu o face!

Suntem diferiţi da, cât de diferiţi - crying woman sad phone Suntem diferiţi da, cât de diferiţi - Sad Man Walk In Alone

Cam atât pentru astăzi. Tu ce zici? Te regăseşti pe undeva?

Sursa foto: digitalcollections.nypl.org/

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.