Super FUNNY – cum ar arăta animalele dacă ar avea ochii în față !

ochii - animal 4 05966700

Super FUNNY – cum ar arăta animalele dacă ar avea ochii în față ! Spre deosebire de oameni, care au ochii în față, animalele au organul vederii poziționat în lateral. Câinii și pisicile, ca să începem cu animalele preferate de către oameni, disting culorile foarte slab.

Aceste animale, împreună cu șoarecii, șobolanii și iepurii, nu pot distinge roșul și verdele ci doar galbenul și albastrul, și chiar și pe acestea într-o mai mică măsură decât putem noi. De fapt, câinii și pisicile au o vedere mai proastă decât a oamenilor în general, simțurile lor mai dezvoltate fiind auzul și mirosul, capitole la care ne depășesc categoric. Ne mai depășesc de asemenea și la vederea nocturnă (mai ales pisicile), precum și la vederea periferică și la percepția în profunzime (datorită modului în care sunt dispuși ochii).

Caii au o vedere periferică excelentă dat fiind că ochii lor sunt dispuși pe laterale și pot vedea de jur împrejur, aproape până în spate. Și vederea nocturnă este superioară celei a oamenilor. Reversul medaliei este că aceștia au un punct mort, chiar în fața botului, și nu văd deloc în această zonă. De asemenea, vederea lor în culori este foarte slabă, aproape inexistentă.

Un internaut priceput la Photoshop și cu talent, a încercat să își imagineze cum ar arăta animalele cu ochii așezați în față, spulberând astfel tot ceea ce am citi mai sus. A ieșit ceva spectaculos și care a devenit rapid unul din cele mai viralizate materiale din online.

ochii - Rododendron 125 ani Canada 150x150Citeste si: Cei mai FRUMOȘI copaci din lume !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

ochii - animal 1 41157400 ochii - animal 2 90464100 ochii - animal 3 48679600 ochii - animal 5 39616600 ochii - animal 6 93113400

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.