Superbă si SINGURĂ. Text de enervat femeile!

Superbă si SINGURĂ. Text de enervat femeile! - Emma Zeicescu 1

E genul ăla, e genul ăla Perfect Imperfect! Iţi dai seama că mă intrigă, dacă scriu despre ea. Mă uit  şi nu înţeleg, pur şi simplu nu o înţeleg. E superbă, rafinată, are feminitatea unei flori delicate, în timp ce eu sunt o băieţoasă simpatică. E genul de femeie pe care nu ai cum să n-o remarci,  îi savurezi parfumul și te gândești că sigur are lumea la picioare. E classy, caldă și cu toate astea….are un defect, cel mai periculos în zilele în care trăim. Superbă si SINGURĂ. Text de enervat femeile!

 

Superbă si SINGURĂ. Text de enervat femeile! - Emma Zeicescu
Şi-a afundat capul în pernă. Poate aşa nu se mai aude plânsul în hohote, şi-a zis. Unde greşesc, m-a întrebat? Îi ştersesem de prea multe ori ochii de lacrimi, ca să o mai mint.
– Tu NU te iubeşti!

N-am putut să îi zic că paharul e pe jumătate plin, n-am mai putut. În sufletul ei e furtună, în ochii ei este nevoia de dragoste. Ştii nevoia aia de dragoste care te usucă? Aşa e ea, se stinge fără dragoste. Ea, poate cea mai imperfectă femeie pe care am întâlnit-o. Nu mai judec de ceva vreme poveştile triste ale celor pe care îi cunosc…
Dacă tot vorbim despre iubire, ea n-are cum să se întâmple în lipsă. De foarte multe ori am auzit maxima: „Dacă tu NU te IUBEŞTI, cum să te iubească ceilalţi?”

Problema nu e doar că ai o relaţie proastă cu tine, complicat e că se simte şi se vede cu ochiul liber. E ca şi cum ai purta mereu un tricou pe care scrie- Sunt victima Perfecta!

Ca pachetul amoros să fie unul extrem, a nu te iubi pe tine însuţi, este cumva din aceeaşi familie cu – nu am încredere în mine. Ce rezultă? Rezultă dramă după drama, într-o înşiruire neobosită de relaţii nefuncţionale. De la alegera partenerilor, la felul în care ne raportăm la viață și până la viitorii copii, toate sunt marcate de lipsa iubirii pentru propria persoană.

De ce vrei să depăşeşti stadiul asta? Pentru că meriţi să spui: Sunt fericit(a)!
Nu te speria, nu te enerva, dacă te regăsești în descriere… mergi la o şedinţă de consiliere psihologică. Nu ai de ce să îți fie rușine. Împreună cu un specilist poți să găsești  soluţia pentru ca „puzzle-ul” tău să fie funcţional! Altfel, am sa mai scriu despre tine si peste zece ani, cand o sa fie prea tarziu!Iubește. Începe cu TINE!

Citeste si : Mă îmbăt cu privirea lui, dar NU mă îmbăt cu APĂ RECE

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.