Surpriza dupa doi ani. Si-a recuperat aparatul foto de pe fundul lacului!

- dslrlakephotos1

Ce faci daca ti-ai pierdut aparatul foto intr-un lac? In principiu nimic, ti-ai luat adio de la el. Daca totusi ai ceva noroc ca peste doi ani  sa iti sece lacul cu pricina, poate ca totusi ai o sansa. I s-a intamplat lui Kelly Donohue, in California. Femeia si-a pierdut aparatul foto, un Canon DSLR, intr-un lac…in timp ce se plimba cu bicicleta. Se intampla in 2013 iar lacul „vinovat” se numeste Laguna Lake. Kelly pierduse orice speranta sa poata recupera aparatul si mai ales amintirile ramase captive in el. Dupa doi ani, surpriza! Lacul seaca si aparatul este gasit pe mal. Cum arata aparatul foto acum? Cam asa…- dslrlakephotos

 

 

Foto: petapixel.com

Surpriza majora nu e doar ca a fost recuperat dupa doi ani de pluturie asemeni Titanicului. Tineti-va bine! Fotografiile de pe cardul de memorie din Canon sunt intacte! ” Daca pozele ar vorbi, amintirile ar fi vii!”

Live & Believe

 

 

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.