Când surpriza sexy te așteaptă în sufragerie

surpriza sexy - surpriza sexy 2 1024x682

Când surpriza sexy te așteaptă în sufragerie. De ce e viața amuzantă atunci când ai copii? Pentru că ei fac ca zâmbetul să apară înainte de putea să te mai încrunți. Ora 8.30 . Mai am o jumătate de oră și ieșim din casă, eu și el. Ca în fiecare dimineață negociem, deși are doar 2 ani și un pic, ce încălțări să punem la ținută.

Azi n-am mai avut timp de negocieri. „Îi luăm pe ăștia că sunt foarte buni„, am gândit eu spre nemulțumirea lui. Pentru că sunt o mamă puternică, am decretat: Tenișii ăștia și punct! S-a lăsat convins în cele din urmă, am terminat de aranjat ghiozdanul și mai aveam eu nevoie de cinci minute la baie pentru o brumă de machiaj.

În timp îmi dădeam o față comercială, aud că se foia de mama focului în sufragerie. Când intru în cameră… îmi cade maxilarul. Tenișii jos, pantalonii jos, șosetele jos, da’ cu pampersul ce ai avut, frate?  El alerga din colț în colț, extrem de fericit că a scăpat de tenișii nedoriți și de pantaloni. Sexyyyyyy!

Să vă mai spun ce a mai râs mama când a făcut aceeași schemă doar că pampersul era plin? Ha!

Am râs, ce era să fac. Am râs și am luat-o de la capăt. Am schimbat tenișii cu alți mai verzi. Părea mulțumit! Să tot îți începi așa dimiențile. Mi se pare că viața fără copil e  mai puțin amuzantă. În sprijinul acestor afirmații, am citit pe Sfatul Părinților despre definiții amuzante când vine vorba de viața cu copil. Luați cu șervețele:

  1. Cea mai amuzanta parte din a fi mama este sa gatesc pentru cineva caruia nu-i este foame niciodata.
  2. Cand spun “Imbraca-te”, copilul meu intelege sa stea gol pusca in fata televizorului, dar sa-si puna sosetele in picioare.
  3. Fiica: Mama, de ce-mi invadezi spatiul personal? Mama: Pentru ca, intamplator, ai iesit din spatiul meu personal.
  4. Cand imi caut simptomele pe Google, rezulta ca am copii.
  5. Copilul meu mi-a trimis un bilet prin care isi cerea iertare ca s-a purtat urat in masina: “Mami, te iubesc foarte mult, dar cateodata uit ca existi!”.
  6. Copiii mei se distreaza in stilul “cineva va ajunge la Urgente!”.
  7. Jucaria preferata a copilului tau va fi automat cea pe care observa ca a pierdut-o.

Citeste continuarea : Sfatul Părinților 

foto: Dragos Stoica 

surpriza sexy - fertility 750x600 150x150Citeste si: 20 de lucruri de care să ȚII CONT înainte să rămâi însărcinată !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.