SUTIENUL din dantela, VEDETA verii!

SUTIENUL din dantela, VEDETA verii! - Bralette 01 1

Vreau să trăim vara asta, așa …ca și cum nu am mai avea niciun fel de inhibiții vestimentare. Știu, conservatoarele au de gând să sufere în tăcere și să se uite cu jind la restul doamnelor curajoase. Te-ai gândit vreodată cum ar fi dacă ai ai purta sutienul ca un accesoriu de fashion? Wow! Atât!Ca să îți faci un pic de curaj, am zis să îți fac cunoștință cu Haute& Heart. SUTIENUL din dantela, VEDETA verii! Uite ce frumuseți!

SUTIENUL din dantela, VEDETA verii! - Bralette 01

„Dacă ai trecut de şocul cu furoul purtat în afara dormitorului, te califici pentru acest articol.  Căci acum vin să îţi propun sutienul ca îmbrăcăminte exterioară.
Este vorba despre bralette, adică un sutien fără cupe turnate, cu bretele subţiri sau dantelate. Cele din microfibră, dantelă sau un amestec de bumbac sunt cele mai comune.
Am fost pentru scurtă vreme sceptică, pentru că nu privesc mameloanele ca fiind un accesoriu la o ţinută.  SUTIENUL din dantela, VEDETA verii! - Bralette 03
Şi este cumva un subiect sensibil şi complicat ăsta cu câtă piele lăsăm la vedere şi cât e too much. Pe de altă parte, sunt fan sutiene, port sutien mereu pentru că gravitaţia este un prieten neînduplecat, care poate îngenunchia orice aroganţă.
Aşadar, cu puţină creativitate, cred că poţi scoate cu succes corsetul din zona dormitorului, fără a părea vulgară.
Primăvara aceasta designerii au ridicat sutienul retro la grad înalt. „, scrie Haute & HeartSUTIENUL din dantela, VEDETA verii! - Bralette 09
Citeste continuarea aici: Haute & Heart

 

 


 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.