Misterele din Țara Luanei. Tu crezi în energiile STRĂBUNILOR?

Țara Luanei - DSC01204 1024x768
Galerie Foto

Misterele din Țara Luanei. Tu crezi în energiile STRĂBUNILOR? Ești pasionat de mistere? Îți recomandăm să-ți pregătești rucsacul și să pleci în drumeție. Nu oriunde, îți recomandăm noi o destinație specială. Ce ai zice să descoperi chemarea străbunilor din Țara Luanei?

 

Pentru început, e important să știi că drumul până la destinația finală, nu e foarte ușor de parcurs. Îți trebuie voință, rezistență și dorința de a dezlega un MISTER. Ce este până la urmă Țara Luanei?

Demult, pe cand puricele se potcovea cu 99 de ocale la un picior si tot sarea pana la cer, un neam de uriasi blajini a hotarat sa puna bazele unei tari minunate cum nu s-a mai vazut alta. Regele lor, pe nume Luana, a coborat ochii spre pamant si a ales locul cel mai pur si mai incarcat de viata si energie pe care l-a gasit. Aici a hotarat sa ridice o cetate cum nu s-a mai vazut, construita din piatra topita, cu ziduri inalte pana la ceruri, cu izvoare de apa vie din care sa se adape locuitorii mandrei asezari si cu un cer albastru cum altul nu-i. Un soare stralucitor lumina viata uriasilor zi si noapte, nemiscat si falnic, deasupra punctului celui mai inalt al zidurilor. Mandra cetate era locuita de uriasii cei buni care ajutau toate fiintele pamantului sa se vindece cu ajutorul apelor miraculoase ale regelui Luana.”, scrie HaicuButterfly.com

Țara Luanei. Acum că ai aflat câte ceva despre destinație, trebuie să te informăm că în zonă vei putea să găsești și o piramidă. Asta schimbă cu totul coordonatele întregului mister.

Daca asta nu era suficient, un grup de cercetatori japonezi au anuntat ca in aceasta zona se afla al treilea pol energetic al Pamantului, primul fiind Varful Omu.

In urma aparitiei acestor stiri, Ceausescu decide sa stabileasca in aceasta zona o unitate de “paranormali” pentru a efectua teste. Insusi Vasile Rudan a facut parte din aceasta unitate speciala. Printre descoperirile “suflate” opiniei publice ar fi cerul a carui culoare are o intensitate incredibila de 23000 grade Kelvin. Ca o comparatie, cerul de deasupra oraselor atinge maxim 16000 grade Kelvin (citez din www.efemeride.ro)”, notează HaicuButterfly.com

Odată ce vei ajunge la punctul final al drumului, ai să înțelegi care a fost sensul și scopul tuturor încercărilor de pe drum. Cunoașterea presupune uneori și surprize NEPLĂCUTE.

Despre ele cititi aici: HaicuButterfly.com

Țara Luanei - FF SS 2015 hiking and jumping1 1024x577 1 150x150

 

 

Citeste si: Vrei să URCI pe MUNTE? Uite de ce ECHIPAMENT ai nevoie

 

Ai și tu un text despre vacanta ta? Il facem vedeta în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la mine: emmazeicescu@gmail.com

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.