Târgul de Crăciun de la Braşov

Crăciun - tarcraciunbrasov

Târgul de Crăciun de la Braşov. Târgul de Crăciun din Piaţa Sfatului va veni cu decoruri minunate care vor putea fi admirate de vizitatorii care aleg să îşi petreacă sărbătorile de iarnă la munte. Magazinele sub formă de cabane vor pune la dispoziţia vizitatorilor mâncăruri tradiţionale din diverse zone ale ţării, decoraţiuni hand-made pentru sărbători şi podoabe pentru tinerele domnişoare şi, de ce nu, şi pentru doamnele de vârstă înaintată.

Conform planului, în locul în care se va ţine Târgul, magazinele „căsuţe” vor fi împărţite în următorul mod:

  • două pentru băuturi, de unde braşovenii şi turiştii vor putea să-şi stingă setea sau să se încălzească cu vin fiert;
  •  douăzeci şi una pentru preparatele tradiţionale;
  • şaptesprezece pentru decoraţiuni de tot felul;

Târgul va fi deschid începând din data de 6 decembrie, odată cu pornirea luminilor pentru Sărbătorile de iarnă.

Începând din acest an, cei ce vin să viziteze Braşovul vor avea parte de o „Piaţetă de Poveste”, fiind locul ideal în care oamenii îşi vor putea crea amintiri sub formă de fotografii, pentru acestea fiind pus la dispoziţie Jilţul lui Moş Crăciun cu doi soldăţei din piesa „Spărgători de Nuci” în mărime naturală, care vor păzi Cartea cu Legendele Braşovului, sub caldă privire a luminilor ce vor acoperi piaţă.

Senzaţia pieţei o va constitui bradul de 28 de metrii care va fi împodobit în culori precum roşu, auriu şi argintiu. Stâlpii pentru iluminatul public vor fi ornaţi în acelesi culori, pentru a completă atmosfera de Crăciun ce se va instala pestre Braşov în zilele de sărbătoare ce urmează.

Sursă foto: kissfm.ro

Crăciun - targ de craciun bucuresti 2014 150x150Citeste si: Târgul de Crăciun de la București – Moș Crăciun cucerește orașul

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.