Târgul de Crăciun de la Cluj- Napoca

Cluj - craciuncluj

Târgul de Crăciun de la Cluj- Napoca. Oraşul de sub dealul Feleacului se pregăteşte şi el de sărbătoare.

Începând cu data de 1 decembrie, Târgul de Crăciun îşi va deschide porţile în tradiţionala de acum Piaţa Unirii. Aceasta va fi împodobită cu mii de luminiţe, iar vizitatorii se vor putea încălzi cu vin fiert, cu măr şi scorţişoară, ţuică fiartă cu piper şi cuişoare şi alte gustări calde.

Clujenii şi turiştii vor avea parte de spectacole de sunet şi lumina pe patinoarul amenajat în incinta pieţei, cu concerte, cu nelipsiţii colindători pentru că, nu-i aşa, unde-i mai frumos ca în Ardeal? Şi răspunsul vine, invariabil, peste tot în România.

Tot în acest loc mirific vor fi amplasate şi căsuţele special amenajate. Aici veţi găsi produse tradiţionale, nelipsitele figurine de turtă dulce, o lume de poveşti cu aromă de zahăr ars şi portocale, brazi împodobiţi şi multă veselie pentru copilul din ţine.

Copiii se vor putea distra la Atelierul lui Moş Crăciun, unde micuții  între 5 şi 8 ani vor avea acces gratuit.

Printre vedetele ce vor încălzi atmosfera pe parcursul târgului se numără Smiley, Ansamblul Amicus, Ansamblul Mărţişorul, Ioana Stetko, Corul Happy-Dreams. Astfel, până în dată de 26 decembrie, Clujenii vor avea parte de unul dintre cele mai frumoase târguri de iarnă.

Sursă foto: ziardecluj.ro

Cluj - transhumanta 150x150Citeste si: Imaginea zilei – Transhumanța 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.