Târgul de Crăciun de la Sibiu

Târgul de Crăciun de la Sibiu - targ de craciun sibiu 2014

Articol scris de Elisabeta Pancea. Târgul de Crăciun de la Sibiu. Aşa cum am spus şi în articolul anterior, vom oferi cititorilor mai multe opţiuni pentru alegerea locului potrivit în care să îşi petreacă fiecare dintre voi minunatele zile ale Sărbătorilor de iarnă.

Astfel, continuăm lista târgurilor de Crăciun cu cel din oraşul Sibiu. Oraşul Sibiu organizează cea de-a zecea ediţie a Târgului de Crăciun. Deschiderea a avut loc în dată de 18 noiembrie, cu un concert de nai. Oamenii pot admira luminile amplasate pe clădirile ce împrejmuiesc piața, fiind organizat şi un joc proiectat,special pentru Crăciun, ce va rula timp de 46 de zile.

Totodată, cei ce se vor află la Sibiu în perioada Crăciunului pot vizită Parcul lui Moş Crăciun unde cei mai curajoşi se pot  aventura în caruselul amplasat în mijlocul parcului. Copiii pot învaţă şi se pot distra în Atelierul lui Moş Crăciun unde, în fiecare an, cel puţin 3000 de persoane iau parte la activităţi.

Târgul de Crăciun de la Sibiu este un proiect cultural extrem de cunoscut şi apreciat pentru tradiţie, dar şi pentru amploarea luată.

Sursă foto: opiniatimișoarei.ro

Târgul de Crăciun de la Sibiu - targ de craciun timisoara centru 150x150Citeste si: Târgurile de Crăciun – deliciu pentru inimă și suflet!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.