Târgul de Crăciun de la Sighișoara

Sighișoara - sighisoara 1024x758

Târgul de Crăciun de la Sighișoara. Târgul de Crăciun de la Sighişoara din acest an este organizat de autoritățile locale,  care au investit o suma importantă de bani pentru organizarea evenimentelor culturale și artistice de care sighişorenii se vor bucura, intrând în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

Târgul va fi organizat în perioada 21-28 decembrie în piaţa Octavian Goga şi va avea 7 căsuţe cu ornamente şi cadouri pentru cei ce vor participa la acest târg, pachetele cu dulciuri şi tradiţionalul brad împodobit. Nu vor lipsi aterielele lui Moş Crăciun pentru copii şi spectacolele cu teme specifice sărbătorilor.

Astfel, vizitatorii din acest an vor putea lua parte la concertele ce se vor organiza în sala de festivităţi, susţinute de Cristian Florea, Corul “Armonia Sighişoara”, dar şi un concert de “basme pentru copii şi părinţi.”.

Pentru cei ce doresc să sărbătorească trecerea dintre ani în Sighişoara de Revelion va fi organizat un spectaculos foc de artificii.

Sursă foto: sighișoaraonline.ro

Sighișoara - tarcraciunbrasov 150x150Citeste si: Târgul de Crăciun de la Brașov

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.