Ce te-ai face fără mine? Ce ne-am face fără noi…

fără mine - f  r   mine 1024x674

Ce te-ai face fără mine? Ce ne-am face fără noi.. Am ştiut din prima clipă că iubirea pentru tine mă va mistui. Că mă va transforma ca om. Am fost conştient de puterea pe care o pun în mâinile tale lăsând în mâinile tale sufletul meu.

Dar aşa sunt eu ca om. Mai ales când iubesc. Ofer totul. Nu îți cer totul dar mă aştept să primesc totul. Ce rost au jumătățile de măsură în iubire? Ce rost are să ne oferim doar picături şi nu totul?

Tocmai de aceea, când mă întrebi ce m-aş face fără tine, am să îți spun mereu că întrebarea corectă ar trebui să fie „ce ne-am face făra noi?”. Pentru ca dacă doar eu, ca bărbat, sunt pus în situația asta, înseamnă că poate lucrurile nu sunt chiar aşa cum ne imagimam.

Iubirea nu ar trebui să țină cont de astfel de unități de măsură. Iubirea nu poate fi mai multă a ta şi mai puțină a mea. E o poveste despre doi. Cu doi. Ideal ar fi să fie despre noi doi. Aşa că, atunci când în iubirea voastră îşi mai fac loc doar întrebări la singular şi nu la plural, lămuriți-le, găsiți-le pluralul.

Dacă nu se întâmplă asta, poate jumătatea voastră nu e chiar unde credeați. Dar undeva sigur e. Sufletele sunt făcute să fie pereche.

Dar aşa cum ele sunt făcute să fie pereche, noi reuşim să le îndepărtăm. Nu, nu merge să dăm vina pe destin sau pe ce conspirație astrală. Fiecare gest, fiecare cuvânt al nostru, fiecare tresărire de orgoliu, afectează într-un fel sau altul relația cu persoana iubita. Şi parcă ar fi timpul să fim un pic mai deştepți, să înțelegem că prea târziu uneori fix asta înseamnă…

Foto: magic4walls.com

fără mine - liar woman lying 150x150Citeste si: Nu sta lângă o femeie care nu știe să te valoreze

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.