N-aș vrea să plec din lume fără să-ți mai fi spus că te iubesc…

te iubesc - love 5

Articol scris de Ionuț Iancu. N-aș vrea să plec din lume fără să-ți mai fi spus că te iubesc…La momentul când scriu aceste rânduri, online-ul vuiește după ce o aplicație de avertizare în caz de cutremure a trimis către toți utilizatorii alertă de cutremur, cu magnitudinea de 10 grade pe scara Richter.

Bun, azi a fost un fail. Unul care a ridicat toată România în picioare. Dar dacă nu era așa? La 10 grade, vorba unui om drag, nici nu ai timp să îți dai seama că ai ajuns în Rai. Și parcă te-ar durea să nu fi apucat să faci acel mare lucru pe care ți-ai spus că vei avea curaj într-o zi să îl faci. Sau că nu ai mai apucat să vezi încă o dată chipurile celor dragi. Sau să spui te iubesc cuiva.

Citește și: Când bărbații spun „Te iubesc!”

Ne jucăm cu viața noastră, uneori fără oprire, crezând că până ne trece timpul se inventează nemurirea și gata, s-a rezolvat totul. Numai că viața are uneori alte gânduri și fix atunci când credem că avem atâta timp la dispoziție, nu mai avem nimic. Și ce ne facem atunci? Să le rezolvăm pe toate, nu mai e timp! Să alegem doar una, două lucruri urgent, nu e corect. Să nu facem nimic, iarăși nu este o opțiune.

Tocmai de aceea, dacă ar fi să vă dau un sfat, acela ar fi să nu ratați nicio secundă momentul de a le spune celor pe care îi iubiți, cât de mul îi iubiți! Să nu ezitați să faceți acest lucru chiar dacă ei își astupă urechile și aruncă, de la înălțimea unor turnuri unde s-au ascuns de voi, cu pietricele și cârpe aprinse. Nu le va ajunge la urechi ce le spuneți, dar le va pătrunde în suflet.

E 20:48. Scriu aceste rânduri visând la muntele meu drag, ce încă îmi este interzis, pentru că iarna pe acolo ține traseele închise. Alerta de cutremur de 10 grade s-a dus. Au mai rămas câțiva glumeți pe Facebook. Unii dintre noi suntem la teatru, îi aducem omagiul nostru. Alții stăm și ne jucăm propria piesă cu sticle de Jack și J&B, cu țigări arse, fumate și palmate. Sfârșitul lumii nu este niciodată la fel pentru oameni.

Pentru mine, sfârșitul lumii ar fi perfect în brațele tale. Cuprins și renăscut din căldura trupului tău și din respirația ta. De acolo, oricum nu ar fi sfârșit ci doar un nou început. Nu de alta, dar nu aș vrea să plec din lume fără să îți mai fi spus încă o dată: „Te iubesc!„

Poate îl vei citi și tu cândva..

Sursă foto: plusquotes.com

te iubesc - gara 150x150Citeste si: Urăsc gările!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.