Te MARITI? Uite care e SECRETUL probei de MACHIAJ

Te MARITI? Uite care e SECRETUL probei de MACHIAJ - 42ad0bcb fecf 41f5 95d8 4f0763195680

Te MARITI? Uite care e SECRETUL probei de MACHIAJ - 12196279 10153339080949403 8544514536592426511 n 1 150x150Text de Iulia Flamand – Make Up Artist

Te măriţi şi cauţi să îţi faci o programare la un make-up artist? Cu ce te-ajută proba ? Deseori sunt întrebată dacă este necesară o proba în cazul machiajului de mireasă, având în vedere că şi proba este un serviciu contra cost. Machiajul pe care-l porţi în ziua cea mare, reprezintă, pe lângă coafură, rochie,buchet şi accesorii, unul din cele mai importante elemente ce îţi poate veni în ajutor, pentru a fi aşa cum ai visat; cea mai bună varianta a ta. Te MARITI? Uite care e SECRETUL probei de MACHIAJTe MARITI? Uite care e SECRETUL probei de MACHIAJ - 42ad0bcb fecf 41f5 95d8 4f0763195680

Momentul în care te vei privi în oglindă, ar trebui să fie unul de neuitat, de încântare, de mulţumire deplină, şi nu unul dezamăgitor, de nesiguranţă şi neîncredere, stresant şi nemulţumitor. De ce să rişti că atunci când priveşti în oglindă, să nu te regăseşti, să nu te simţi confortabil, să nu zâmbeşti? Ziua cea mare trebuie să fie perfectă, aşa cum ai visat-o mereu, până la cel mai mic detaliu, iar atunci nu va fi nici momentul şi nici timpul să “încerci” lucruri noi.

  • Nu riscă şi programează-ţi din timp proba la machiaj
  • Nu lasă programarea pe ultima sută de metri-majoritatea make- artiştilor au agenda făcută din timp.

Machiajul de mireasă este unul special, diferit de cel pe care-l purtăm zilnic , atât din punct de vedere al formei, al cromaticii şi-al intensităţii, cât şi al modului de aplicare, al produselor şi texturilor folosite , motiv pentru care proba de machiaj îţi conferă posibilitatea de a încerca diverse tipuri de machiaj , până la găsirea machiajului perfect compatibil cu ţine, cu trăsăturile şi dorinţele tale.Te MARITI? Uite care e SECRETUL probei de MACHIAJ - 979d4c8c 9672 4982 8ed7 8978403f9aa3

Proba îţi da posibilitatea totodată, de-a face cunoştiinţă cu persoană care îţi va aplica machiajul în ziua nunţii astfel încât, să existe acea apropiere necesară unei comunicări sincere şi comode , necesară unei bune colaborări, ocazia de-ai comunica acesteia aşteptările şi preferinţele tale în privinţa machiajului. Cu ocazia probei ,make-up artistului va lua contact cu ţine în mod direct, atât din punct de vedere vizual, cât şi personal astfel încât, să îţi poată face cele mai bune recomandări, ţinând cont de ceea ce ţi se potriveşte cel mai bine, de trăsăturile fetei, de tonurile şi cromatică pielii şi părului tău, de tendinţele actuale, de stilul rochiei de mireasă, şi nu în ultimul rând, de tipul personalităţii tale.

Fiind vorba de proba şi nu de ziua cea mare, îţi conferă ţie posibilitatea, de-a fi sinceră cu tine însăţi , de-a nu fi presată de timp, de-a încerca, modifica şi concepe, împreună cu makeup artistul, machiajul care te pune cel mai bine în valoare, machiajul mult visat; posibilitatea de-a nu intră în criză de timp şi-a fi obligată să porţi ceva ce nu te reprezintă. Dacă te-am convins să-ţi faci o programare pentru machiajul de mireasă, iată câteva sfaturi de care ar trebui să ţii cont:Te MARITI? Uite care e SECRETUL probei de MACHIAJ - 9a2b153d 9c72 41ec 8e43 374a1c772048

  • ARATA CE ITI PLACE  – Arată-i make-up artistului fotografii cu diferite machiaje care ţi-au plăcut – anumite lucruri sunt subiective , iar de cele mai multe ori, o imagine face cât o mie de cuvinte,  poţi astfel să-l ajuţi să-ţi înţeleagă mai bine preferinţele.
  • PROGRAMEAZA  – Încearcă să programezi în aceiaşi zi şi proba pentru machiaj şi cea pentru coafură,  vei avea în final o imaginea mai completă despre cum vei arată în ziua nunţii, căci este bine ştiut că machiajul şi coafură se completează reciproc.
  • ALEGE ALBUL  – Se recomandă că atunci când mergi la proba să porţi în partea de sus un articol vestimentar alb, astfel va va fi mai uşor să stabiliţi împreună intensitatea machiajului. Nu uita că intensitatea machiajului va trebui să contrabalanseze albul rochiei.
  • CERE FEEDBACK – Făcând proba, vei avea posibilitatea unui feed-back din partea prietenelor, vei putea testa până târziu în seară rezistenţă acestuia, vei avea timpul necesar pentru a te privi în oglindă şi-a te obişnui cu noul look – cel de femeie fericită!
  • BUCURA-TE  – Dacă tot faci proba la machiaj şi coafură, profită şi programează-le într-o zi specială,zi în care să ai programat un eveniment, astfel te vei putea bucură pe deplin de tot.

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.