Boala ascunsă dată de telefoanele mobile. O nouă formă de stres

telefoanele mobile - telefoanele mobile 768x1024

Boala ascunsă dată de telefoanele mobile. O nouă formă de stres. Smartphone-urile şi, în general, tehnologia mobilă dezvoltă o nouă formă de stres, mult mai periculoasă faţă de cele considerate „clasice”, în condiţiile în care utilizarea gadgeturilor mobile a devenit un obicei uzual, relatează GadgetReport.ro

Potrivit cercetătorilor de la Ericsson, este vorba de o formă de stres generată de problemele de încărcare a site-urilor şi a aplicaţiilor conectate la internet.

Citeste si: Boli frecvente la coloană. Durerea de spate poate anunța o boală

Experţii suedezi au realizat un studiu ştiinţific la care au participat 30 de voluntari.Acestora le-au fost aplicaţi senzori care măsoară activitatea cerebrală, bătăile inimii, pulsul şi alţi indicatori biologici, pentru a determina reacţia organismului în cazul interacţiunii cu tehnologia mobilă.

În urma investigaţiilor, cei de la Ericsson au descoperit că subiecţii au devenit iritaţi, iar bătăile inimii şi pulsul s-au accelerat cu 38% atunci când, utilizând telefoanele, au rămas fără semnal de internet.

Citeste continuarea aici: GadgetReport

Foto: thenypost.files

telefoanele mobile - Pozi  ii sexuale 2 150x150Citeste si:Vrei o viață sexuală SĂNĂTOASĂ? Uite ce trebuie să schimbi

Ai si tu un sfat pentru sanatate? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE: Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.