Tendințele iernii 2016 – 2017 în machiaj

machiaj - machiajiarna

Tendințele iernii 2016 – 2017 în machiaj! În sezonul toamna-iarnă 2016-2017 se pune accentul pe privire, pe buze şi pe trăsături fetei. Fiind temperaturi scăzute, machiajul va accentua chipul, scoţând în evidenţă fizionomia. Sunt în tendinţe buzele roşii şi rujurile foarte închise, fardurile curcubeu şi cele strălucitoare, toate scoţând în evidenţă chipul.

Machiajul este o parte importantă a aspectului unei femei. Culorile pe care le folosiți, liniile pe care le faceți sau lipsa acestora, toate pot crea un aspect corespunzător. Ca atare, am luat inițiativa pentru a verifica tendințele de machiaj de top pentru toamna / iarna 2016-2017, având în vedere că anotimpurile mai reci arată prea puțin pielea, iar majoritatea culorilor se vor estompa cel mai probabil pe față.

Din moment ce anul 2016 este totul despre individualitate și un caracter unic, precum și amestecând în aspectul androgin un anumit efect, care este mai mult sau mai puțin ceea ce ne-am așteptat de la tendințele de frumusețe pentru toamna 2016, de asemenea.

1: Buze roșii
Bine, e un clasic. Este, de asemenea, una dintre primele tendințe de machiaj pentru toamna 2016, care au dominat primăvara și nu se lasă mai prejos în toamna și iarna acestui an.

2: Buze gotice
Ia o excursie în partea întunecată în această toamna cu buzele care spun o poveste care aparține de subteran. Poate fi la fel de închis ca negru sau pur și simplu o prună perfectă. Stilul gotic este un must-have atunci când vine vorba de tendințele de machiaj pentru toamna / iarna 2016-2017 și le puteți purta la fel de ușor sau fanatic cum doriți.

Citește continuarea pe Fashion365.ro

machiaj - femeieploaie 150x150Citeste si: Cea mai frumoasă zi

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.