Tenis pentru toți, la malul mării

Tenis pentru toți, la malul mării - unnamed 4

Tenis pentru toți, la malul mării. Încă din copilărie, cel mai bun sinonim pentru ”vară” este ”vacanța”. Acum cuvântul potrivit este concediu, care poate avea diferite forme, destinații și utilități. Cum arată concediul perfect pentru tine? Destinații exotice, relaxare, activitate, hobby, vrei să faci ce îți place și nu ai timp?

Încercăm să îmbinam dorințele fiecăruia, într-un concept de vacanță care să îndeplinească toate aceste dorințe. Longhorn Tenis te ajută să petreci o săptămână de concediu așa cum ți-ai dorit. Hotel de 3, 4 şi 5****, regim all inclusive, mare, plajă. Ce aducem noi suplimentar?

În fiecare zi a a vacanței tale joci timp de o oră şi jumătate tenis, împreună cu un antrenor cu experienţă care te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti jocul, indiferent de nivelul la care te afli. Poți fi începător și în această săptămână înveți ceva nou. Poate fi un hobby sau poți fi un jucător competitiv și te antrenezi intens într-un mediu nou, cu antrenori noi, în timp ce te bucuri de vacanță.

Știm că o oră de tenis cu un antrenor te va motiva să joci și mai mult, așa ai acces la terenul de tenis încă o oră în care poți juca cu cine dorești tu din complexul de vacanță, care la rândul lui are o oră la dispoziție și te poate alege pe tine să jucați impreună.

Tenis pentru toți, la malul mării - unnamed 5

Citeste si: De ce NU este recomandat să mănânci cu 2 ore înainte şi după SPORT?

După o zi antrenantă, activă și plăcută, te poți relaxa la piscină, saună sau…pe plajă la un cocktail! Poți veni cu prietenii tăi, poți veni cu familia, este un antrenament excelent și pentru copii, sau poți avea siguranța că cineva are grijă de ei atâta timp cât tu îți exerciți sportul preferat. Sună bine nu?

Iar dacă cumva nu ai concediu concomitent cu prietenii tăi și nu vrei să fii singur, ei bine, nu vei fi. Echipa Longhorn este prezentă, vei fi introdus în comunitatea noastră, vei cunoaște oameni noi și vom organiza activități care să asigure vacanța visată.

Tenis pentru toți, la malul mării - unnamed 3 725x1024

Deci poți veni cu grupul tau, sau te luam noi în gașca noastră. Abia așteptăm să te cunoașten, să redefinim conceptul de concediu și să îți oferim acel ceva, acea vacanță, la ce să visezi până în iunie, când ne vedem în Bulgaria!

 

Tenis pentru toți, la malul mării - abs workout 46801299 m 150x150Citeste si: 10 beneficii ale SPORTULUI pentru sănătate

Ai și tu un text despre sport și sănătate? Îl facem cunoscut în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimte-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE: Perfect Imperfect 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.