Teodora Buciu a câștigat Vocea României 2016!

Teodora Buciu - Teodora Buciu si Tudor Chirila 1024x683

Teodora Buciu a câștigat Vocea României 2016! Unul din cele mai apreciate show-uri de talente muzicale de la noi și-a desemnat câștigătorul celui de al șaselea sezon.

Extrem de fericită ca a fost preferata românilor în sezonul șase Vocea României și cu lacrimi în ochi, Teodora a spus: ”Mă simt extraordinar. Sunt cea mai fericită persoană de pe planeta asta. Momentul în care mi-am auzit numele mi s-a părut ireal, iar acum nu mai pot de fericire!”.

Imediat după ce a aflat că Teodora Buciu a adus trofeul Vocea României în echipa sa, Tudor Chirilă a declarat: ”Pentru mine, nu e fericirea atât de mare cât e pentru copila asta, care e absolut extraordinară. Teodora a fost de neoprit în seara asta. Oamenii de acasă sau cei care votează se pricep la muzică, iar asta s-a văzut pe tot parcursul acestui concurs.”.

Teodora Buciu are 17 ani, este originară din București și este o adolescentă veselă și mereu cu zâmbetul pe buze. A studiat pianul de la vârsta de 4 ani și apoi a început să ia lecții de chitară. De-a lungul timpului, a participat la mai multe concursuri, reușind să câștige marele premiu. Și, pentru că acest talent nu putea veni singur, Teodora a realizat că îi place foarte mult și teatrul, așa că, de un an de zile îmbină perfect teatrul cu canto și își dorește să meargă să studieze musical-ul la Londra.

Locul 1: Teodora Buciu

Locul 2: Alexandru Mușat

Locul 3: Robert Botezan

Locul 4: Ioana Ignat

Citește continuarea aici

Sursă foto: libertatea.ro

Teodora Buciu - ochi caprui 06632500 150x150Citeste si: Ai grijă de ce spun ochii tăi!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.