Terapia VAMPIR- Cea mai noua procedura de INTINERIRE

terapia vampir- cea mai noua procedura de intinerire - Terapia Vampir Scapa rapid de ridurile fine 1 1

Ce nu fac femeile pentru a ţine timpul pe loc? Înainte de a apela la operatiilie chirugicale scumpe şi care necesită perioade lungi de recuperare, femeile sunt invitate să probeze o procedură extrem de bine primită la nivelul pielii- Terapia Vampir. Procedura nu este una invazivă, nu este una foarte scumpă ( ~200 euro), iar până la această oră nu s-au semnalat complicaţii post intervenţie.Terapia VAMPIR- Cea mai nouă procedura de ÎNTINERIRE.

Terapia VAMPIR – Un studiu al Universităţii Harvard arată că o “proteină tânăra”, care circulă în sânge este direct responsabilă pentru revitalizarea creierului şi păstrarea muşchilor tineri şi puternici. Proteina, cunoscută sub numele de “GDF11”, este prezentă în sânge în cantităţi mari atunci când suntem tineri, dar se reduce odată cu înaintarea în vârstă. În cadrul experimentelor pentru studiu, sângele cobailor de trei luni a fost injectat, în mod repetat, în cobai de 18 luni, care se aflau aproape de sfârşitul duratei lor de viaţă. La final, s-a descoperit că “terapia vampir” a îmbunătăţit memoria şi durata lor de viaţă.

Cum funcţionează terapia vampir pentru înfrumuseţare?

terapia vampir- cea mai noua procedura de intinerire - 13220992 1031300490241140 4127203136445396951 n 150x150
Dr. Silvia Stanculescu –
Se recoltează o cantitate de aproximativ 3-5 ml de sânge de la pacienta, apoi, folosind o centrifuga, izolăm trombocitele. Toată procedura durează maximum 10 minute. Folosind crema anestezică şi un ac foarte mic injectăm aceste celule în anumite zone ale fetei, precum: zona ochilor, zona nazogeniana, pomeţi, frunte. Rezultatele sunt aproape magice pentru că aceste celule transmit informaţia că această zona a fost afectată, iar ele se activează şi crează un ţesut nou şi tânăr.

 

Credeați că procedura este folosită doar de femei? Vă înșelați!

Printre vedetele care au folosit această metodă se află: Kim Kardashian, modelul istraelian Bar Rafaeli, Rupert Everett, Nicoleta Luciu sau Mihaela Rădulescu.

Sursa: Silvia Stanculescu 

Citeste si: Are 17 ani și vrea o OPERAȚIE ESTETICĂ. Vrea să semene cu o VEDETĂ

foto: business24.ro

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.