Testul Rorschach – Află PERSONALITATEA ascunsă!

Testul  Rorschach - Testul Rorschach

Testul  Rorschach –  Află PERSONALITATEA ascunsă! Azi vreau să vă întreb ce faceți voi când copiii au manifestări violente? Fiecare copil, mai ales cei care abia învață să vorbească, trece prin faza asta. Nu vrea să lase telefonul mobil, tu îl confiști și începe să se manifeste ciudat.

Când spun ciudat, spun lovit cu mânuțele și trebuie să te ferești sau, pur și simplu, urlă ca din gură de șarpe. E răsfățat, ar spune unii. Evident, toți copiii merită să fie răsfățați, dar cu limită. Și cum mi-a rămas asta în cap, m-am gândit să vă sugerez ceva. În primul rând este important să conștientizăm că este felul lor de a-și manifesta nemulțumirea. Explică-i cu calm de ce nu are voie să folosească telefonul și NU te enerva. 

Dacă totuși observi că manifestările agresive sunt o componentă constantă în viața voastră, anii au trecut, copilul se exprimă clar dar este în continuare violent, poate ar trebui să consulți un specialist. El o să știe cum anume se poate determina dacă un copil are sau nu tendințe spre agresivitate. E posibil să existe vulnerabilități la nivelul sănătății psihice.  Am găsit și un test care îți poate da măcar o primă idee. Se poate aplica și adulților!

Testul  Rorschach - Testul Rorschach 2

Testul  Rorschach este folosit din anul 1939 şi are ca scop dezvăluirea personalităţii ascunse a individului. Specialiştii îşi roagă pacienţii să privească o pată de cerneală şi să spună ce văd. În funcţie de răspuns, decid dacă psihicul lor este sănătos sau suferă de diverse tulburări, scrie Unica.ro.

Tu ce vezi?

Testul  Rorschach - Testul Rorschach 1

Cum se interpretează TESTUL?

Fiecare imagine folosită în testul Rorschach are o asemănare cu organele sexuale. Totuşi, o minte sănătoasă vede lucruri inofensive şi drăguţe. Un copil/ adult violent şi agresiv va vedea într-un astfel de desen fie imagini sexuale, fie agresive, de genul: un monstru sau un craniu sau ceva sângeros. După un astfel de răspuns, psihoterapeuţii devin îngrijoraţi şi suspectează prezenţa unei boli psihice. Dacă în imagine vezi un animal drăguţ, un fluture sau ceva lipsit de violenţă, sănătatea ta psihică este foarte bună.

Întotdeauna există o soluție, indifeernte de problemele legate de cel mic. E important să ai răbdare și să acauți un specialist.

Fă TESTUL online: Pagina de Psihologie

foto: drhomeo.com/pinterest.com/ web.britannica.com

Testul  Rorschach - Ema Zeicescu si fiul ei 150x150

 

 

Citeste si: Susțin alăptatul în PUBLIC. Semnează și tu PETIȚIA!

 

 

Ai și tu un test pe care vrei să-l faci cunoscut? Il facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la noi : emmazeicescu@gmail.com

Suntem și pe FACEBOOk. Dă-ne un LIKE: Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.