THALIA, regina telenovelelor și a muzicii latino, a împlinit 45 de ani

thalia - thalia 3 1024x768

THALIA, regina telenovelelor și a muzicii latino, a împlinit 45 de ani. Cea mai iubită actriță de telenovele din lume, o artistă completă, Thalia își serbează astăzi ziua de naștere. Artista latino de origine mexicană și-a pus definitiv amprenta pe cele două stiluri abordate, muzică și filme.

Cu peste 40 de milioane de discuri vândute, Thalia este una dintre cele mai iubite artiste latino. A câstigat 190 de premii naţionale, la care se adaugă peste alte 1500 de premii obtinute cu diverse ocazii. A intrat în Cartea Recordurilor, ca artista ce a obţinut cele mai multe premii într-o singură noapte, după  Michael Jackson și Elvis Presley.

A fost „cuplată” de către ziarişti cu Luis Miguel, Julio Iglesias, Rafael Rojas (Amor Real), Fernando Carillo (partenerul ei din Rosalinda).  Thalia a declarat că s-a sărutat prima dată la 14 ani, cu un băiat pe nume Martin. Este celebră relaţia ei cu Alfredo Diaz Ordaz (fiul unui fost preşedinte mexican), mai mare decât Thalia cu 20 de ani. Cei doi aveau planuri de nuntă, dar el a murit din cauza unei infecţii la ficat, în timp ce artista filma „Marimar”. În timpul turnării telenovelei „Sărmana Maria”, Thalia a recunoscut că este iubita lui Fernando Colunga, dar relaţia lor nu a durat mult. A urmat apoi o scurtă legătură cu Jaime Cămile(Pădurea blestemată), următorul bărbat din viaţă Thaliei fiind actualul ei soţ, Tommy Mottola. Mai frumoasă că oricând, Thalia şi-a surprins fanii de pretutindeni cu decizia de a se căsători cu Mottola, fostul soţ al cântăreţei Mariah Carey. Celebrată în 2001, căsătoria celor doi merge, se pare, mai bine ca niciodată. Acum, are 2 copii, o fetiţă, Sabrina Sakaë şi un băieţel, Matthew Alejandro.

Citește continuarea pe știri.tvr.ro

thalia - rihanna 768x741 150x150Citeste si: Rihanna vs Pokemon Go, război total

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.