The One

The One - aa929ce7e786e0f68213aadcd3e806e8 1024x1024

Text de Loredana Negrilă. The One. Există o ființă ce sălășluiește în adâncurile feminității. Această creatură este natura noastra senzorială și ca orice creatură are propriile cicluri naturale și nutritive. Ființa aceasta întreabă, relaționează, abundă de energie uneori, tăcută, alteori. Este respondentă la stimuli ce implică simțurile: muzică, mișcare, hrană, pace, liniște, frumusețe, întuneric.

Acest aspect al femeii are căldură. Nu acea căldură care spune “hai să facem sex”, ci un foc adânc ce se înalță, apoi coboară în răstimpuri. Din energia eliberată acolo, o femeie acționează exact cum simte că e potrivit.
Căldura unei femei nu reprezintă o stare de excitație sexuală, ci o stare de conștiință senzorială intensă ce include sexualitatea, dar nu se limitează la ea.

Multe s-ar putea scrie despre natura senzorială a femeii și abuzul asupra ei, cum ea și alții ațâță focul asupra ritmurilor ei naturale sau încearcă să-i reducă intensitatea.
Ea este sufletul femininului. Ea reprezintă tot ceea ce este instinctiv, ce aparține lumii văzute și nevăzute, ea este fundația.

Ea este viața, moartea, forța vieții, incubatorul. Ea este intuiția, clarvăzatoarea, ascultătoarea. Ea încurajează oamenii să rămână multiculturali: fluenți în limbajul viselor, pasiunii, poeziei. Ea șoptește din visul nopții, ea lasă în urmă amprente .

Toate acestea stimulează femeile să râvnească la a o găsi pentru a o elibera și iubi. Ea reprezintă ideile, sentimentele, nevoile, memoria. Ea a fost rătăcită și pe jumătate uitată de multă vreme. Ea este sursa, lumina noaptea, întunericul și dimineața. Păsările care ne șoptesc secrete aparțin ei.

Ea este cea care spune “pe aici, pe aici” și este cea care se dezlănțuie în caz de injustiție. Este cea de la care plecăm și la care ne întoarcem. Ea este incubatorul micilor idei, este cea care gândește pentru noi, noi suntem infuzia cugetărilor ei.
Unde este ea? Unde o poți simți, unde o poți găsi? Călătorește prin deșerturi , păduri, oceane, orașe și castele.
Unde locuiește? La rădăcina binelui, înaintea timpului. Locuiește în lacrimi și în oceane. Ea este din viitor și de la începuturi.

Foto: Pinterest

The One - iloveyou 150x150Citeste si:Fericire de Rai în suflet de pământean

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.