Uma Thurman, ultimul nume pe lista #metoo!

Uma Thurman - Uma Thurman at UNICEF Snowflake Ball in New York 18

Uma Thurman, ultimul nume pe lista #metoo! Scandalul sexual pornit la Hollwood la finele anului 2017 par departe de a se fi încheiat, iar numele care apar pe lista victimelor abuzurilor sexuale, fie din parte lui Harvey Weinstein, fie legate de alte nume, se mărește de la o zi la alta. Ultima, cu voia dumneavoastră, Uma Thurman.

În cadrul unui interviu publicat sâmbătă de New York Times, actriţa a vorbit despre agresiunea căreia i-a căzut victimă. Faptele s-ar fi petrecut după ieşirea pe piaţă a peliculei „Pulp Fiction”, în 1994, potrivit Agerpres. În urma unei întâlniri de lucru care a avut loc la Paris şi care a luat o turnură echivocă după ce Harvey Weinstein a invitat-o pe actriţă în camera sa şi în saună, Uma Thurman s-a reîntâlnit cu producătorul său la Londra, în camera de hotel a acestuia. ”M-a împins şi a încercat să sară pe mine şi să mă dezbrace. A făcut multe lucruri dezagreabile”, a spus ea în interviu.

La scurt timp după aceea, Uma Thurman l-a vizitat pe atacatorul ei la hotel pentru o confruntare. Ea l-a pus pe acesta în gardă: ”Dacă faci şi altor persoane ceea ce mi-ai făcut mie îţi vei distruge cariera, reputaţia şi îţi vei pierde familia ta, îţi garantez”. Potrivit prietenei sale, Ilona Herman, care o însoţise pe Uma Thurman, aceasta fierbea de furie după discuţia cu Harvey Weinstein din acea zi. Producătorul ar fi ameninţat-o că îi va periclita cariera. „Mă simt atât de rău pentru toate femeile atacate după mine”, a mai spus actriţa în vârstă de 47 de ani. În cadrul interviului, aceasta a comparat aceste victime cu „mieii care intră în abator”.

Citește și: #MeToo, dar până unde? 

”Domnul Weinstein recunoaşte că i-a făcut avansuri doamnei Thurman după ce a interpretat greşit atitudinea acesteia în Paris. El şi-a cerut imediat scuze”, a notat într-un comunicat un purtător de cuvânt al fostului producător care urmează în prezent o terapie în Arizona, adăugând că există un semn de întrebare în legătură cu motivul pentru care Uma Thurman „a aşteptat 25 de ani pentru a face publice aceste afirmaţii”. Harvey Weinstein se simte ”şocat şi întristat”, a dat asigurări avocatul său, Ben Brafman, într-un comunicat adăugând că propoziţiile actriţei Uma Thurman publicate în New York Times ”sunt examinate şi verificate cu atenţie înainte de a decide dacă o procedură legală luată împotriva sa este adecvată”.

Sursă foto: Pinterest

Continuare știre pe Digi24.ro

Uma Thurman - person of year 2017 time magazine cover1 90x90Citește și:  Femeile din campania #metoo, personalitățile anului 2017!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.