Timpul a trecut, timpul a vindecat tot!

Timpul a trecut - 690136 1024x594

Text de Stefana Pintilie. Timpul a trecut, timpul a vindecat tot! Lecţiile au fost învăţate. Ce sentiment profund de linişte sufletească! E tot ce mi-am dorit. E momentul în care trebuie să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru toţi oamenii pe care mi i-a scos în cale. Toţi oamenii care m-au ajutat să fiu ce sunt acum, care m-au făcut omul puternic de astăzi.

Nimic nu e întâmplător. Îmi place să cred că nu există coincidenţe. Foarte frumos spunea Einstein că aceste coincidenţe sunt felul lui Dumnezeu de a rămâne anonim. Câtă profunzime în aceste cuvinte. Şi cât de bine ar fi să înţelegem asta!

De ceva timp, sunt de-a dreptul uimită. În cel mai plăcut mod posibil. Uimită de cum am ajuns să am în jurul meu doar oameni puternici. Oameni frumoşi la suflet. Oameni de la care am ce să învăţ. Oamenii care mă ajută să evoluez.

Fără doar şi poate, oamenii se aleg. Atragem ceea de suntem. Ceea ce gândim. Ceea ce ne dorim.
Cu ochii sclipind de bucurie şi cu veselie-n suflet, va spun că acum sunt fericită. Acum sunt împlinită. Am încredere în ceea ce-mi spune inima.

Citeste si: Femeie, unde ti-e mândria? Nu, nu narcisismul

Dumnezeu are planul lui cu fiecare dintre noi. Poate acum nu înţelegem asta. Poate suntem indignaţi de lucrurile mai puţin plăcute care vin asupra noastră. Dar v-aţi gândit vreodată că nimic nu este întâmplător? Dumnezeu ne încearcă, ne întăreşte şi ne pregăteşte ceva şi mai bun. Haideţi să gândim aşa. Să vedem lucrurile din perspectiva asta şi să primim cu bucurie orice lucru în viaţă noastră.

Că e bun, că e rău, să-l primim cu bucurie. Este spre binele nostru. Şi desigur, spre evoluţia noastră. Dar depinde de fiecare dintre noi. De cât suntem dispuşi să acceptăm şi să primim.

“Când o să înţelegem cele 64 de faţete ale unui briliant, atunci o să ne prindem cam cei cu sufletul unui om”. Asta m-a învăţat Florin Chilian într-un interviu pe care mi l-a acordat acum câţiva ani. Cred cu ardoare că despre asta este vorba. Va Invit la meditaţie!

Foto: images4.alphacoders

Timpul a trecut - i0w7mqa49dxudnbeygeqdicsv4qz7ackvztv1sueqp4jlexpbwsh4nyojrlwrcvbp1rscfokep1x9qni3b7x34c7qlv4mjdljfeziaeowz h7fhfmpfz0nt ackltayg8 1 150x150Citeste si: Toate întrebările rămase nerostite

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.