Timpul, dușmanul nostru?

timpul - emma31iulie

Timpul, duşmanul nostru? Uneori am senzaţia că timpul ne-a devenit duşman. Ne aleargă zilnic de parcă singurul lui scop ar fi să vadă care cedează primul. În lumea nevrotică de azi, timpul a devenit o marfă ce s-ar putea tranzacţiona la preţ scump.

Ajunge să te doară sufletul când îţi dai seama că nu mai ai timp, nici pentru tine, nici penttru el.Şi uite aşa îţi dai seama că viaţa ia de la tine exact ce ai mai drag, timpul. Am observat însă că nu putem pune pe seama altora eşecurile noastre din iubire, ar fi nedrept să o facem. De cele mai multe ori, nu există situaţii pe care să nu le poți gestiona…dacă vrei.

Dacă vrei să dai timp şi energie iubirii, atunci fă-o. Nu am înţeles niciodată regretele ulterioare ale bărbaţilor. Jur! Nu o dată am auzit cât de tare doare părerea de rău, tu cu tine. Din acest punct de vedere, am sentimentul că femeile sunt ceva mai viclene, ea stă în relaţie până când nu mai este nimic de făcut. Câteodată chiar şi peste acest moment! Domnii au alt păcat, ei aşteaptă, neagă realitatea şi speră cumva să fie doar o toană a femeii. Uneori, ca să dăm şi bărbaţilor dreptate, chiar e o toană.

Citește și: 11 motive care ne sug de energie

Să te ferească Dumnezeu de femeia care te anunţă că există o situaţie sau o problemă. De ce? Pentru că mintea femeii este, în general, mai organizată decât a bărbaţilor. Când femeia îţi spune că are o intenţie, că va face ceva, că nu mai poate sau are nevoie de o pauză, să crezi că va şi face toate acele lucruri. Femeia se simte mai puţin vinovată când pleacă, dacă de-alungul timpului şi-a anunţat partenerul că este în eroare.

Că are sau nu are dreptate, femeia simte nevoia să comunice, mai ales când lucrurile se strică la nivel relaţional. Ce înţelege bărbatul? Ce înţelege bărbatul când femeia începe să fie nemulţumită? Uneori nu mare lucru, mai ales dacă are un ego bine susţinut. Ce e cel mai frustrant este când un bărbat deştept nu reuşeşte să fie şi înţelept emoţional. Şi atunci mă întreb: Este timpul dușmanul nostru? Nu cumva suntem doar noi…singurii vinovaţi?

Să ne dăm timp, nu de alta dar fără el nu poate există nimic. Dacă nu îţi faci timp pentru cei dragi, pentru cine să faci treaba asta? Da-ţi timp şi să te vindeci, mai ales când ai sufletul frânt din amor. Tot timpul te ajută… În concluzie, timpul este prietenul nostru, trebuie doar să ştii cum să-l foloseşti.

Sursă foto: Claudiu Gîlmeanu

timpul - 652x450 180163 canicula 150x150Citește și: METEO – cod portocaliu de caniculă sufocantă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.