Tinder, schimbare de strategie

tinder - giphy 4

Tinder, schimbare de strategie. Reţeaua de socializare Tinder a anunţat că a început testarea unei noi facilităţi care promite să ofere persoanelor singure, aflate în căutare de companie, noi motive să se întâlnească. Opţiunea“Matches Up For…” urmează să fie inclusă în aplicaţia standard în curând, după ce compania va analiza feedback-ul clienţilor, relatează GadgetReport.ro

Încercăm tot timpul să găsim noi metode pentru a îmbunătăţii experienţa pentru clienţii noştri”, afirmă reprezentanţii companiei. „Astfel de facilităţi vor fi testate în mai multe ţări şi, în funcţie de rezultate, va fi luată o decizie”, au mai spus aceştia, potrivit VentureBeat.

Matches Up For…” permite utilizatorilor  să îşi găsească un scop pentru o întâlnire. Tinder a definit 11 activităţi dintre care aceştia pot să aleagă: Going Out, Drinks, Coffee, Food, Dancing, A Party, Clubbing, Movies, Karaoke, Tea şi A Concert.

Opţiunea va fi asociată cu profilul utilizatorului, astfel că acestuia îi va fi mai uşor să îşi caute un partener de ieşit în oraş.Noua facilitate seamănă cu cea oferită de o altă reţea de dating, Happn, care oferă „numai” şase opţiuni: Grab a bite, Go for a run, Get a drink, Catch a movie, Go out şi Go for a walk.


Citeste si: Cum arată cea mai ieftină tabletă iPad lansată vreodată de Apple

Foto: Giphy.com

Sursa: Gadget Report

tinder - nokia 3310 range 605x 150x150Citeste si:Pasionată de tehnologie? Nokia 3310 revine

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.