Ținuta de gazdă la petrecerile organizate acasă!

gazdă - fashion3decembrie

Articol scris de Elisabeta Pancea. Ținuta de gazdă la petrecerile organizate acasă! Organizezi petrecerea de Crăciun sau Revelion la tine acasă? Totul e pregătit, dar cum gazda întâmpină musafirii, tu încă nu te-ai hotărât cum să te îmbraci?

Decizia nu va fi greu de luat dacă respecţi câteva lucruri esenţiale ale rolului pe care îl vei avea şi după ce invitaţii au ajuns.

Deşi toată ziua ai trebăluit în bucătărie şi sufragerie, aranjând, gătind şi pregătind locul ideal, mirosul delicateselor trebuie să rămână în bucătărie. Prima impresie este extrem de importantă, aşa că ţinuta trebuie să fie una cât mai frumoasă, dar şi lejeră, pentru a putea servi invitaţii.

Alege o pereche de pantaloni şi o cămaşă sau o bluza simplă, dintr-un material fin, care să te lase să te mişti în voie. Poţi opta şi pentru o rochie midi, comodă.

Evita mânecile largi sau accesoriile care atârnă prea jos, riscând să se agaţe sau să atingă platourile cu gustări şi mâncarea. La fel, o rochie prea scurtă poate crea jenă sau indecență iar cu una lungă rişti să te împiedici, călcând pe ea.

Poartă un şorţ când serveşti, pentru a nu riscă să murdăreşti hainele.

Nu lasă pielea neîngrijită. O ţinută bună, elegantă, va atrage atenţia asupra ta şi chiar şi la salut, tenul obosit şi mâinile neglijate se vor observă imediat. Pregăteşte-ţi tenul cu câteva zile înainte cu o crema de zi/noapte sau ceaiuri, pentru a fi proaspăt şi odihnit.

Deşi obosită după efortul depus la organizare, invitaţii vor aprecia grija pe care o ai dacă îi întâmpini aranjată.

Nu uita! Prima impresie e cea care contează cel mai mult.

Sursă foto: LaFemme.ro

gazdă - modaiarna 150x150Citeste si: Eu cu ce mă îmbrac iarna asta?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.