Nu ai ținuta perfectă de Revelion? Închiriaz-o!

ținuta - tinuta revelion 680x1024

Nu ai ținuta perfectă de Revelion? Închiriaz-o! Știm cu toții deja că orice moment important din viață, pentru o femeie nu poate veni decât cu o ținută perfectă. Dar ce te faci dacă, într-o zi, uitându-te printre toate hainele tale, descoperi că nu ai nimic care să meargă? Simplu: mergi și o închiriezi!

Serviciul de închirieri haine şi accesorii, care a debutat oficial pe piaţa din România în urmă cu 2 ani, se adresează celor care vor să experimenteze branduri şi stiluri noi şi care participă frecvent la evenimente şi îşi doresc o ţinută deosebită. În SUA, piaţa închirierilor de rochii generează anual câteva sute de milioane de euro. De curând, serviciul a apărut şi în România.

În acest fel, clientele pot închiria bijuterii şi rochii semnate de diverşi designeri, fără a investi o avere în haine. Acest sistem a pornit de la un scop practic: costul redus pentru o ţinută de înaltă calitate. Preţurile sunt cu până la 90% mai mici decât în magazine şi se găsesc disponibile creaţiile unor dsigneri precum Valentino, Oscar de la Renta, Alexander McQueen, Saint Laurent, Dolce&Gabbana şi Vivienne Westwood. Odată cu costul redus, serviciul ajută clientele şi să economisească timp. Prin intermediul internetului, acestea îşi pot alege rapid o ţinută completă pentru evenimentele la care participă.

Sursă foto: fashion365.ro

Citește continuarea pe Adevărul.ro

ținuta - fashion3decembrie 1 150x150Citeste si: Ținuta de gazdă la petrecerile organizate acasă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.