Ce tip de nevastă ești?

nevastă - perfecte

Ce tip de nevastă ești? Fiecare bărbat își dorește să aibă în viața sa, la momentul când decide să facă acest pas, o nevastă perfectă. Dar oare ce înseamnă nevastă perfectă?

Fiecare femeie abordează căsnicia în felul sau. Scott Haltzman, profesor la Universitatea Brown din Statele Unite, a descris în cartea să “Secretele unui bărbat fericit în căsnicie”, câteva tipologii de neveste.

Iată 7 tipuri de neveste. Ţie care ţi se potriveşte?

1. Soţia “asistenţă”

Când soţul e răcit, ea îi face supă, îi da medicamentele. În fiecare dimineaţă îi face pachetul pentru serviciu. Seară spală vasele pentru că soţul este prea obosit să o mai ajute la ceva. Acest tip de femeie rezolva toate problemele casei pentru a avea linişte. Problema este că făcând foarte multe pentru alţii, nu fac nimic pentru ele, iar când ajung la epuizare, cad.

2. Soţia “mamă”

Este genul de soţie care are grijă de el că şi o mama: îi pregăteşte totul, inclusiv hainele cu care se va îmbracă a două zi. Bărbaţilor le place să fie îngrijiţi, au sentimentul că sunt iubiţi, sunt mai puţin anxioşi. Problema este că ei se obişnuiesc cu acest tratament, devin dependenţi de el şi cred că totul li se cuvine. Soţia începe să îşi vadă soţul că pe celălalt copil al familiei, în timp ce soţului începe să i se pare că nu mai este respectat. Totuşi, mama e mama şi soţia e soţie. N-ar trebui că instinctul matern să se reverse şi asupra soţului pentru că pot apărea probleme în mariaj.

Sursă foto: perfecte.ro

Citește continuarea pe Jurnalul.ro

Citește continuarea pe Sfatulpărinților.ro

nevastă - arafat zeicescu 89427600 1 150x150Citeste si: Raed Arafat la Perfect Imperfect

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.