Ești online? Ai grijă peste ce bărbați dai!

bărbați - barbati

Ești online? Ai grijă peste ce bărbați dai! Nu mai este un secret pentru nimeni că spațiul virtual a devenit și locul de pornire a unor povești. De dragoste, de prietenie. Sau mai mult decât atât.

Iar dacă ești femeie, ai trecut, fără doar și poate, prin acele momente în care, după ce ai dat accept cererii de prietenie din partea unui bărbat, au urmat, pe rând: like-uri la toate pozele, comentarii și apoi, bineînțeles, inevitabila abordare pe chat.

Cunoscuți deja de marea majoritate a femeilor, iată care sunt bărbații de pe internet, în câteva categorii:

1. Mincinosul
Imagineazăţi cum e te întâlneşti cu un tip despre care crezi are 180 cm şi nu are decât 170 sau despre care crezi e avocat, iar el este barman. Iar dacă poza e de acum 10 ani, chiar crede nu îţi vei da seama?! Domnilor, nu are niciun sens minţiţi în profilul de înregistrare. Mai ales cu lucruri care vor fi evidente la primaîntâlnire.

2. Tipul din alt oraş
Sunt bărbaţi care nu-şi trec oraşul în profil. Şi dup aceea vorbeşti verzi şi uscate şi vine vorba despre o întâlnire îţi zice sec: “Ştii, sunt din Satu Mare!”. Încondiţiile în care tu stai la celălalt capăt al ţării, e clar întâlnirea nu mai e chiar aşa de simplă.

3. Tipul care apare cu copiii în poză de profil
Aceştia sunt taţii singuri, care sunt în căutarea unei partenere căreia -i placă copiii.

4. Nerăbdătorul
Este tipul care după două replici schimbate pe “mess” îşi închipuie aveţi deja o relaţie. Începe ţi spună “Iubito”, “Scumpo” etc. şi alte lucruri care te fac daiînapoi.

5. “Separatul”
Când tipul cu care vorbeşti îţi spune este “separat”, fii sigură e însurat cu acte în regulă şi lucrurile nu se vor schimbă în viitorul apropiat. Ai grijă!

6. “Sponsorul”
Este genul de bărbat care începe îţi facă daruri imediat ce daţi ochi în ochi. Sunt o mulţime de fete în căutarea unor astfel de personaje. Dacă nu faci parte din categoria lor, lasă-l!

Sursă foto: optimistuldotcom.files.wordpress.com

Citește continuarea pe SfatulPărinților.ro

bărbați - lovers     by aoao2 d48mgod 150x150Citeste si: Valentine’s Day: prețul iubirii

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.