Top 3 cele mai fotografiate locuri din România!

Top 3 cele mai fotografiate locuri din România - CasaPoporului night 1024x768

Top 3 cele mai fotografiate locuri din România! Te-ai întrebat vreodată care sunt locurile din România care generează cele mai multe fotografii? Avem atâtea zone speciale, alegerile ar fi destul de greu de făcut.

Unii ar spune Delta Dunării, alții poate s-ar duce imediat cu gândul spre mănăstirile Moldovei. Un site de călătorii și-a asumat această grea misiune și a reușit să realizeze un top 3 cele mai fotografiate locuri din România:

  1. Casa Poporului
  2. Biserica Neagră din Brașov
  3. Transfăgărășanul

Casa Poporului este cea de a doua mare clădire administrativă din lume și cea mai grea în același timp. În acest moment, clăirea este destinată utilizării Parlamentului României, aici având sediul cele două camere, Camera Deputaților și Senatul, dar și Muzeul Național de Artă Contemporană.

Biserica Neagră din Brașov a fost construită între 1383 și 1477. Aparține cultului evanghelic, iar culoarea ei cenușie, dar și denumirea de Biserica Neagră vin de la marele incendiu din 21 aprilie 1689, care a distrus-o aproape în totalitate. Lucrările de refacere s-au întins pe o perioadă de 30 de ani, fiind gata în 1722.

Citește și: Vrei să călătorești în 2017? Iată ce zone cu risc să eviți!

Transfăgărășanul (DN7C) a fost construit între 1970 și 1974, la inițiativa lui Ceaușescu, fiind gândit ca un drum strategic care să lege garnizoanele Piteștiuluiși Sibiului. Datorită severității fenomenelor meteo din zona montană înaltă, drumul este deschis circulației rutiere doar în intervalul 30 iunie – 1 noiembrie. Celebra emisiune Top Gear a filmat pe Transfăgărășan, realizatorii, entuziasmați, considerând că acesta este cel mai frumos traseu rutier din lume.

Sursă foto: metropotam.ro

Top 3 cele mai fotografiate locuri din România - Beautiful Moraine Lake in Canada 1 150x150Citeste si: Unde ar trebui să călătorești în 2017!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.