Topul fotografiilor URÂTE cu copii, făcute de PĂRINȚI

făcute de pĂrinȚi - baby photoshoot expectations vs reality pinterest fails 27 577f9d67dce88  605 1
Galerie Foto

Topul fotografiilor URÂTE cu copii, făcute de PĂRINȚI. Atunci când ai un copil, treaba e simplă sau așa pare la prima vedere. Vrei să faci tone de fotografii, să păstrezi fiecare clipă memorabilă și să lăcrimezi peste ani. Este felul nostru de a ne menține vii amintirile. În anumite cazuri însă, treaba asta cu fotografia nu e așa de simplă.

Nu trebuie să fii fotograf profesionist ca să-ți dai seama că o fotografie a ieșit rău. La modă sunt acum fotografiile acelea calde, cu cei mici în mijlocul căminului. În coșuleț, pe pat, sub o pătură pufoasă, îmbrăcat în ursuleț sau pur și simplu un shooting foto tematic. Ce se întâmplă când lucrurile o iau razna și tu încerci să copiezi un shooting foto profesionist?

făcute de pĂrinȚi - Testul Rorschach 150x150Citeste si: Ce faci când ai un copil ANXIOS

Se produce un ras cu lacrimi, când vezi ce a ieșit. Cele mai „reușite” sunt cele în care chiar copilul reacționează și parcă îți transmite : Mami, poza asta este foarte URÂTĂ!

Dacă totuși nici asta nu te impresionează, poți persevera în greșeală și ai să faci parte din Topul fotografiilor URÂTE cu copii, făcute de PĂRINȚI. Măcar vei râde și tu …și prietenii tăi! S-ar putea totuși,  ca peste ani, copilul să te întrebe cum de fotografia lui URÂTĂ a ajuns virală pe internet?

Ce să nu faci cu IMAGINEA copilului tău?

  • NU pune poze cu el când este dezbrăcat
  • NU posta poze cu copilul stând pe oliță
  • NU pune 200 de poze, doar pentru ca nu vrei sa faci o selectie. Alege doar pozele faine
  • NU pune poze cu copilul de care sa rada tot internetul. Nu e cazul să îl umilești!
  • NU pune poze cu copilul la spital, in timp ce are branula in mana su alte tuburi. Problemele de sănătate se păstrează pentru familie

Sfat: Vrei un shooting foto? Angajeaza un fotograf profesionist. Vei scăpa de stres, de mustrările de conștiință și de glumele pe seama ta.

Vezi GALERIA FOTO – Topul fotografiilor URÂTE cu copii, făcute de PĂRINȚI

făcute de pĂrinȚi - 01 mother and child 150x150Citeste si: Câți BANI primești de la STAT pentru creșterea COPILULUI 

Ai si tu o recomandare pntru parinti? Trimite-o la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE-  Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.