Totul despre sex – cum alungi monotonia din pat?

sex - monotonie

Totul despre sex – cum alungi monotonia din pat? Sunteți împreună de ceva vreme, ați trecut de faza fluturilor în stomac, a primului sărut, a primei nopți împreună. Cum merg lucrurile mai departe? De ce unii dintre noi, bărbați sau femei e mai puțin important, credem că odată ce am cucerit „reduta„ nu mai trebuie să depunem nici un efort pentru a menține flacăra pasiunii aprinsă.

Nu puține sunt cuplurile care ajung să se despartă din cauza frustrării și monotoniei din dormitor. Ne place sau nu să recunoaștem, avem nevoie și de o viață sexuală mulțumitoare, ca să putem să fim bine și să ne construim lumea împreună. Este la fel cu o vorbă din bătrâni: „dragostea nu trece prin stomac, dar nici să murim de foame nu este bine„.

Citește și: O viață intimă sănătoasă – sfaturi cu și despre sex. 

Nu este greu să faci cu adevărat ceva pentru a face ca și viața sexuală să fie la nivelul iubirii voastre. Doar câteva trucuri și vei vedea cum totul va fi ca la început:

  • Dezvăluie-i ce îţi place şi ce nu, ce ai vrea să încerci mai des sau la ce ai vrea să renunţi. Cu siguranţă va aprecia acest lucru şi vă veţi simţi amândoi mult mai bine.
  • Îmbracă-te sexy, oricât de ciudat ţi se poate părea. Îndeplineşte-i fanteziile şi va aprecia cu siguranţă.
  • Umblă mai des dezbrăcată în faţa partenerului. Pleacă şi vino de la duş cu cât mai puţine haine pe tine şi schimbă-ţi hainele mai des, în faţa lui. Va adora să te vadă aşa!
  • Nu aştepta ca el să facă primul pas de fiecare dată. Ia-l prin surprindere în locuri şi momente în care nu s-ar gândi. Nu va spune “nu”!

Sursă foto: ele.ro

sex - sex 150x150Citeste si: Adevăruri și neadevăruri despre sex

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.