Totul despre sex – fără perdea despre curiozitățile femeilor!

sex - orgasm 1024x571

Totul despre sex – fără perdea despre curiozitățile femeilor! Una din marile probleme în ceea ce privește viața sexuală a femeilor și modul cum acestea abordează subiectul sex în cupluri este legată de lipsa informării, de lipsa discuțiilor cu specialiști. Lucrul acesta este mai evident mai ales în mediul rural.

Care sunt însă marile curiozități ale femeilor despre sex? Am adunat câteva din ele și vi le prezentăm aici:

  • Câte tipuri de orgasme există? Femeile pot avea 2 tipuri de orgasme: clitoridian și vaginal. Cel clitoridian este mult mai ușor de obținut, clitorisul fiind un adevărat organ al plăcerii sexuale, dotat cu peste 8000 de terminații nervoase. Orgasmul vaginal, mai greu de obținut, este însă și mai profund, ducând femeia pe adevărate culmi ale plăcerii. Pentru a-l obține, este nevoie de răbdare, de un preludiu perfect dar și de o tehnică sexuală bună, care să stimuleze corect.

Citește și: Să vorbim despre sex: mărimea contează?

  • Femeile pot ejacula? Da, bineînțeles! Iarăși mergem pe discriminare? De ce să o facă doar bărbații? Este adevărat, nu se întâmplă la fel de des și de ușor ca în cazul bărbatului. Dar există femei pentru care acest lucru este ca o artă, iar printre ele puteți fi și voi. cereți-i partenerului să vă stimuleze cu cât mai multă ardoare, atât extern cât și intern. Punctul G joacă un rol primordial. Adăugăm o minte eliberată de orice prejudecăți, iar momentul în care și voi veți ejacula poate fi tot ce lipsește unor orgasme perfecte.
  • Punctul G, din altă lume? Da, știm deja glumele legate de faptul că punctul G există, este situat în cuvântul shopping. Dar cât este mit și nu din existența acestui Dumnezeu al orgasmelor feminine? În anul 1950, un medic, Ernst Grafenberg pe numele lui, descoperea în interiorului vaginului, în partea frontală, o zonă extrem de excitabilă la stimularea sexuală. Un mod bun de a descoperi dacă tu ca femeie ai acest faimos loc este masturbarea, dar și mai bine și de neuitat este dacă îți lași iubitul să facă această cercetare.

Acestea sunt doar câteva din marile dileme ale femeilor. Fiecare din aceste întrebări, dacă nu își găsește răspunsul corect, dacă nu oferă niște soluții, poate ajunge să devină o problemă în cuplu. Naște frustrare, insatisfacție, certuri și, mai rău, chiar despărțiri.

Sursă foto: deconstructingyourself.com

sex - libidou 150x150Citeste si: Totul despre sex: Libidoul – ce este, de ce scade, cum îl recuperăm?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.