Totul despre sex – momente stânjenitoare în pat

sex - patstanjenitor 1024x559

Totul despre sex – momente stânjenitoare în pat Nu trebuie să ne ascundem după realitate, ce se întâmplă în pat nu reprezintă mereu momente de magie, ore în șir de pasiune, de orgasme și epuizare. Sunt situații care pot fi atât de stânjenitoare încât pot duce chiar la despărțire.

Un site online din America a efectual o cercetare pe 2000 de subiecți, având 2 teme de dezbătut: situații stânjenitoare care te-ar face să te desparți de iubit/iubită și momente penibile în pat în funcție de sexul fiecăruia. Ce a reieșit?

19% dintre respondenți au spus că s-ar despărți de partener dacă i-ar spune pe un alt nume. Pe locul 2, 13.5% au spus că ar fi finalul relației dacă în timpul actului sexual partenerul ar…flatula..Printre situațiile care ar duce al despărțire au mai fost: dacă i-ar cere să îi filmeze, să le sugă degetele de la picioare, dacă ar strănuta și dacă ar aduce mâncare  în pat.

Citește și: Totul despre sex – cele mai ciudate curiozități despre sexualitate

În ceea ce privește momentele penibile din pat în funcție de sex, pentru bărbați cel mai dureros este când actul sexual durează doar câteva minute. Pe locul doi se situează crampele musculare, urmate de geamul uitat deschis, dărâmatul obiectelor din cameră sau căzutul din pat. La femei, top 3 momente jenante arată astfel: crampă musculară, geam deschis și dărâmatul lucrurilor.

Sursă foto: closertofashion.com

Citește și: Totul despre sex-de ce apar disfuncţiile erectile şi cum se pot trata?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.