Totul despre sex – preludiul, cine este el și ce vrea de la noi?

preludiu - preludiu

Totul despre sex – preludiul, cine este el și ce vrea de la noi? Probabil că, citind acest titlu, mulți bărbați au tras deja linie și consideră subiectul unul răsuflat. Ca și în viața reală, ei ar prefera o discuție mai degrabă despre poziții, cum să le fie bine și apoi o țigară.

Ce este preludiul? Preludiul este etapa de pregătire a ambilor parteneri pentru actul sexual în sine. Da, pot exista și momente ca în Fifty Shades of Grey, în care să te ia prin surprindere în lift, să te lipească de oglindă și să te aibă acolo, pe loc. Dar, în principiu, în viața de dincolo de filme, femeia, dar și bărbatul, au nevoie de acea perioadă de pregătire, de atingere a unei excitații suficiente din partea ambilor parteneri astfel încât momentul culminant să fie unul orgasmic pentru amândoi.

Citește și: Totul despre sex – filmele porno, bune sau rele în viața sexuală?

Care este rețeta de succes a unui preludiu?

Nu există o rețetă de succes. Totul ține de ambii parteneri, de cât de bine comunică, de cum se descoperă și se înțeleg unul pe celălalt. Dar în mod clar, câteva elemente nu trebuie să lipsească din arsenalul partenerilor pentru preludiu:

  • flirtul
  • complimentele
  • masaj
  • lenjerie provocatoare

O muzică potrivită,niște jocuri sexuale interesante și câteva cuvinte șoptite la momentul potrivit îi pot aduce pe ambii parteneri să înnebunească de dorință, iar de aici până la momentul mult așteptat nu mai este decât un singur pas.

Preludiul nu este deloc ceva plictisitor, de evitat, greu de înțeles. Este, dincolo de pregătirea celor doi parteneri pentru actul sexual în sine, o dovadă a conexiunii mentale, sufletești și trupești dintre ei. Sau, mai pe scurt, a dragostei dintre ei.

Sursă foto: adevărul.ro

preludiu - Descopera armonia dintre iubire si sexualitate 150x150Citeste si: Totul despre sex – cele mai ciudate curiozități sexuale

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.