Transplantul de SPRÂNCENE. Cea mai nouă metodă pentru sprâncene PERFECTE

Transplantul de SPRÂNCENE. Cea mai nouă metodă pentru sprâncene PERFECTE - 807f63fa dced 466e b1b8 4c7a1bdbea93 1
Despre sprâncene se spune că sunt “rama” feței, iar de ele se îngrijesc azi, atât doamnele cât şi domnii. În funcţie de forma lor, de lungimea şi grosimea pe care o au, de înclinaţie şi direcţie, inclusiv de nuanţă şi culoarea lor, sprâncenele reprezintă unul din elementele ce ne influenţează în mod fundamental fizionomia, având un rol extrem de important în armonizarea trăsăturilor, putând să ajute sau nu simetria feței.Transplantul de SPRÂNCENE. Cea mai nouă metodă pentru sprâncene PERFECTE - 807f63fa dced 466e b1b8 4c7a1bdbea93
Forma sprâncenelor poate da feței o expresie veselă sau tristă, tinerească sau din contra, una bătrânicioasă, de încruntare permanentă sau de mirare.
Sprâncenele descendente pot da senzaţia unui chip trist, îmbătrânit, în timp ce nişte sprâncene mult prea arcuite şi apropiate, dau senzaţia unui chip încruntat.
Formă sprâncenelor ne poate ajuta să corectăm din punct de vedere vizual, forma fetei, mărimea şi poziţia ochilor, o frunte lată sau din contra, o frunte îngustă, forma nasului, a gurii sau a bărbiei.
Cum poţi obţine cele mai frumoase sprâncene?
1. Cu ajutorul pensatului – însă te rog, dacă nu te pricepi, apelează la un specialist! Dacă eşti înzestrată cu nişte sprâncene frumoase, încearcă să te fereşti de pensatul excesiv doar de dragul de avea parte de-o formă stilizată în exces;
În trend sunt sprâncenele groase, cu un aspect natural, dar îngrijit; În acest caz este de-ajuns ca puful şi firele crescute în afara formei sprâncenelor să fie îndepărtate, iar pentru aranjarea şi îngrijirea lor zilnică, foloseşte un gel transparent sau colorat. Acest produs te va ajuta să defineşti forma sprâncenelor, să îmblânzeşti firele rebele, să obţii un aspect finisat al sprâncenelor.
Dacă sprâncenele tale te nemulţumesc, fie că au fost pensate în exces, fie că nu au o forma corectă, dacă ai multe “goluri” în sprânceană, nu dispera!
 Nu te grăbi să apelezi la alte tehnici sau proceduri, înainte de-a consulta un specialist. Cu răbdare, pe parcursul mai multor şedinţe de pensat, s-ar putea să descoperi că sprâncenele tale naturale sunt mai frumoase că niciodată.Transplantul de SPRÂNCENE. Cea mai nouă metodă pentru sprâncene PERFECTE - 07c130d0 3e91 4175 8417 93ba3caeb821
2. Machiajul semipermanent  – Dacă sprâncenele tale nu-şi revin sau dacă din anumite motive medicale, nu ai suficiente fire de par în sprânceană, în cazul sprâncenelor lipsă,  poţi apela la machiajul semipermanent, la micropigmentare sau la microblading. Atât micropigmentarea cât şi microbalding-ul sunt proceduri prin care , cu ajutorul unor instrumente, se introduc în straturile superficiale ale pielii pigmenţi de culoare.  Microbladeing-ul, sustin specialistii, este o metodă non-invazivă, manuală, prin care cu ajutorul unui instrument special de forma unui pix,  se  pot trasă în sprânceană , linii extrem de fine,ce imita firele de păr,  rezultatul  fiind foarte uşor confundat cu o sprânceană naturală.Transplantul de SPRÂNCENE. Cea mai nouă metodă pentru sprâncene PERFECTE - 61b9b0f9 b04e 4ed8 9540 4713b129b751
3. Extensiile de gene  – Dacă eşti nehotărâtă sau nu doreşti să apelezi la machiajul semipermanent şi îţi doreşti sprâncene perfecte, poţi apela cu încredere la extensiile de sprâncene. Extensiile de sprâncene sunt  asemănătoare extensiilor de gene. Această procedura presupune lipirea unor extensii din mătase naturală, pe firele din sprânceană sau pe zonele unde aceste fire lipsesc, folosind un adeziv special. Extensiile pot fi de diferite dimensiuni, grosimi şi culori, iar durata purtării lor variază între 4 zile şi 2 săptămâni, în funcţie de felul în care sunt îngrijite. Dacă doreşti să menţii rezultatul, va trebui să reiei procedura periodic.
 Transplantul de SPRÂNCENE. Cea mai nouă metodă pentru sprâncene PERFECTE - 36cf88b6 cbfc 4e22 af73 6d8c3127524f
4. Transplantul de sprancene – Dacă bugetul îţi permite şi îţi doreşti un rezultat de lungă durata,cât mai natural, poţi opta pentru transplantul de sprâncene, intervenţie ce constă în transplantarea unor fire de par, din zona cefei în sprâncene. Specialiştii susţin că recuperarea nu este deloc grea, însă zona sprâncenelor trebuie protejată cu atenţie în primele zile după transplant. Rezultatele încep să se vadă după 4-6 luni de la efectuarea intervenției.
Te rog ai grijă şi nu te grăbi. Cântăreşte bine variantele, informează-te şi alege-o pe cea care se potriveşte cel mai bine nevoilor tale.
Contact Iulia Flamand: iulia.flamand@gmail.com
 
foto: cutbeauty.co.uk/ mundomulheres.com/ stylecaster.com/ pinterest.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.