Curătarea si întreținerea maşinii de spălat rufe: ieftin şi comod

maşinii - masina de spalat 1024x410

Articol scris de Elisabeta Pancea. Curătarea si întreținerea maşinii de spălat rufe: ieftin şi comod. Maşina de spălat rufe este un obiect electrocasnic extrem de util. Gospodinelor din ziua de astăzi nu le lipsește un astfel de ajutor, fiind practic, deoarece “lucrează singur”, economisind timp pentru alte treburi pe care le ai. Totodată, hainele vor arăta mult mai bine decât spălate cu mâna.

Pentru a menține mașină de spălat curată și frumos mirositoare, fara defecte, îți oferim cea mai bună soluție: curățarea mașinii de spălat acasă, cu produse din bucătărie. Economisești bani și totodată ai satisfacția lucrului bine făcut.

Pentru curățarea mașinii de spălat ai nevoie de: oțet de concentrație mare sau acid citric, bicarbonat de sodiu, panza din microfibră, periuță de dinți și mănuși de cauciuc.

Scoate mașină din priză, înlătura sertarul pentru detergent si șterge butoanele cu acid citric diluat. Când se vede efectul, șterge cu cârpă din microfibră.

Reconectează mașina la curent și programeaz-o pe cel mai lung program, la cea mai mare temperatură. Pune la lic sertarul pentru detergent și adaugă in el 1 litru de oțet, acid citric sau înălbitor și bicarbonat de sodiu. Pornește mașina, umple-o cu apă și așteaptă o oră, pentru a-si face efectul soluția. După trecerea timpului, porniți mașina și așteptați finalizarea programului. Curățați filtrul și cauciucul din exteriorul cuvei, apoi exteriorul mașinii de spălat.

Tips:

•pentru curățare adecvata și intretinere, adaugă la fiecare spălare peste rufe o jumătate de cană de oțet. Hainele vor străluci, mașina va fi curățată si protejată de calcar iar mirosul de oțet nu va rămâne în țesătură.

•ţine ușa mașinii de spălat deschisă între spălări, pentru a se usca, aerisi și pentru a nu păstra mirosul în interior.

maşinii - f4b6dca0e2911082f0eb6e1df1a0e11d Generic 150x150Citeste si: Zece idei de activităţi de Crăciun cu echipa

Ai si tu o recomandare pentru o silueta de vis? Trimite-o la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.