Trucuri să ai bradul perfect de Crăciun!

bradul - bradcraciun

Trucuri să ai bradul perfect de Crăciun! Pentru că brăduţul împodobit este simbolul Crăciunului şi bucuria copiilor, trebuie să avem în vedere câteva detalii care înfrumuseţează sărbătorile, aducând spiritul Crăciunului în casă. Iată câteva sfaturi pentru un brăduţ împodobit cu succes, spre bucuria tuturor membrilor familiei şi a invitaţilor.

1. Alege un brad bogat

Înainte de a împodobi bradul, trebuie să te asiguri că ai suficient de multe crenguțe pe care să agăți ornamentele. Investește într-un brad bogat, cu crengi pline și dese, deoarece are un aspect mult mai elegant decât unul care abia dacă are câteva ramuri răzlețe. Sigur că la fel de bine poți avea un brad artificial, care chiar dacă nu emană mirosul specific, are multe crenguțe.

2. Alege cromatica

Cu mulți ani în urmă, nimeni nu punea preț pe cromatica decorațiunilor din brad. De Crăciun, fiecare scotea cutia cu decorațiuni și agăța în brad tot felul de ornamente mici, mari, albe, roșii, albastre sau multicolore.

Ei bine, dacă îți dorești să ai un brad elegant, trebuie să te rezumi la cel mult două culori. Gândește-te că bradul de Crăciun nu este o sorcovă. Cele mai potrivite culori pentru crearea unui look elegant sunt roșul și auriul, auriul și argintiul, albul și argintiul, albul și negrul. Desigur, poți opta și pentru alte combinații cromatice sau te poți rezuma la o singură culoare.

3. Folosește un singur model de beteală

Beteala poate fi foarte înșelătoare în brad.Când o vezi în magazin ți se pare că este foarte elegantă și frumoasă, dar când o așezi în brad îți dai seama că nu mai dă chiar atât de bine. Din experiența anilor trecuți, știi deja că pomul de Crăciun poate arata foarte bine și fără beteală groasă. Cu cât este mai simplu ornat, cu atât este mai elegant. Dar dacă nu vrei să renunți la beteală, este indicat să alegi o singură culoare și un singur model.

4. Decorează cu luminițe albe sau galbene

Când alegi instalația pentru bradul de Crăciun, cel mai bine ar fi să alegi una care are luminițe albe sau galbene. Arată bine și cele cu luminițe multicolore, dar aspectul bradului nu va mai fi atât de elegant.

5. Alege cu grijă decorațiunile

În final, decorațiunile sunt cele care pot face diferența între un brad banal și unul elegant, somptuos. Așadar, analizează bine stilul pe care vrei să îl obții și evită să cumperi tot felul de decorațiuni doar pentru că arată bine. Imaginează-ți cum ai vrea să arate bradul de Crăciun și achiziționează doar ornamentele de care ai nevoie.

Sursă foto: casadex.ro

Citește continuarea pe Eva.ro

bradul - white house decorations 768x536 1 150x150Citeste si: Michelle Obama, ultimul Crăciun la Casa Albă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.