Trucuri pentru sănătate perfectă!

sănătate - dimineata perfecta 1024x681

Trucuri pentru sănătate perfectă! Iată cum poți avea o viață frumoasă și un corp și minte sănătoase, fără să ai nevoie de medicamente și interventii medicale! Luând câte puțin din toate, s-a adunat o colecție cu cele mai utile sfaturi pentru o viață sănătoasă.

Sfaturi despre sănătate # 1: Bazează-te pe ceaiul verde
Ceaiul verde este o băutură tradiţională în China, ţară care numără o mulţime de persoane trecute de 100 de ani. Cercetătorii de la Colegiul medical din Ohio au descoperit că datorită conţinutului ridicat de antioxidanţi, ceaiul verde inhibă formarea şi dezvoltarea celulelor canceroase.

Sfaturi despre sănătate # 2: Adopta o pisică

Karen Allen, cercetător în medicină la Universitatea Buffalo (Statele Unite), afirmă că „pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului”. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale – că urmare – şi a riscurilor unei boli cardiace.

Sfaturi despre sănătate # 3: Imită albinele şi mănâncă miere şi polen
Un studiu recent efectuat într-un spital din New York a demonstrat că ele acţionează pozitiv asupra colesterolului şi a trigliceridelor. Este de reţinut că speranţa de viaţă la apicultori este superioară celei a populaţiei în general.

Sfaturi despre sănătate # 4: Mănâncă ciocolată
Prestigiosul British Medical Journal a publicat un studiu efectuat pe 8.000 de subiecţi, demonstrând că cei care consumau o cantitate mică de ciocolată (între 1-3 tablete pe luna), au un risc de mortalitate mai scazuat cu 36% decât la cei care nu consumau ciocolată deloc.

Sursă foto: cosmopolitan.ro

Citește continuarea pe sfatulpărinților.ro

sănătate - gravidasport 150x150Citeste si: Ești gravidă? Nu fugi de exercițiile fizice!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.