Trucuri pentru o seară PERFECTĂ în doi

doi - 4 ideas for a romantic dinner at home

Trucuri pentru o seară PERFECTĂ în doi. Aşteptam cu nerăbdare apusul, să ne plimbăm pe malul apei, însă a început ploaia. Şi totuşi, cum să ne petrecem seara liberă cât mai plăcut, relaxându-ne, după atâtea zile de muncă fără nici un pic de timp liber, nici măcar în weekend? Păi, ia să vedem…

  1. Gătiţi cina împreună. Asta vă va mulţumi pe amândoi. Se solicită bună înţelegere, inventivitate şi o doză neaşteptată de senzualitate. Încercaţi o reţetă nouă sau chiar gătiţi cu ce aveţi prin casă.
  2. Vin, lumânări şi filmul preferat. Găsiţi un film care să vă placă amândurora sau, poate, unul care-ţi place ţie foarte mult şi ai vrea ca şi partenerul să se bucure de el. Pentru cei care au ceva vechime în relaţie, puteţi să revedeţi primul film la care aţi fost împreună, care cu siguranţă va reaprinde flacăra pasiunii.
  3. Un picnic pe covor. Imaginează-ţi faţa partenerului atunci când intră pe uşă după o zi grea de muncă şi găseşte o pătură întinsă pe jos în sufragerie, ornată cu lumânărele şi plină de feluri delicioase de mâncare. Merge foarte bine în combinaţia cu ideea numărul doi: vin, lumânări şi filmul preferat.
  4. Petrecere cu dans. Bine, poate mai puţin petrecere şi mai mult un gest nostalgic care să includă muzică lentă şi ceva din romantismul bunicilor noştri: puţin jazz vechi care parcă se aude printr-un gramofon şi vă veţi teleporta în vremuri mai simple şi mai romantice.

Sursă foto: everythinggirlsloveblog.files.wordpress.com

Citește continuara pe Adevărul.ro

doi - patron 150x150Citeste si: La patron sau propriul șef? Dilemă pentru tinerii absolvenți

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.