Trupa Holograf în doliu – a murit clăparul Mihai Coman

Mihai Coman - holograf 1 1024x683

Trupa Holograf în doliu – a murit clăparul Mihai Coman Tragediile în lumea artistică românească nu iau pauză nici în 2017. În această seară, la ora 19, formația Holograf a anunțat, printr-un mesaj oficial, decesul clăparului Mihai Coman.

”„A murit Mihai Coman, colegul nostru, omul care a fost mai bine de douăzeci de ani alături de noi, mai întâi în studio, apoi pe scenă. O boală perfidă l-a luat nemeritat de repede dintre noi pe omul cu voce de aur şi suflet de copil. Dar Mihai va rămâne întotdeauna în inimile şi în cântecele noastre„

Mesajul cel mai dureros și emoționant în același timp a venit din partea lui Dan Bittman: „Nu credeam că doare atât de tare… Mihai… Mergi cu Dumnezeu!”

Citește și: Așa sunt femeile, au nevoie de atenție

Mihai Coman era colaborator constant al trupei Holograf încă de pe vremea albumului „Pur şi simplu” (2003), un pianist remarcabil, dar şi un „om bun la toate”, care s-a ocupat inclusiv de masterizarea şi mixarea ultimelor albume ale trupei, fiind şi un excelent inginer de sunet. În ultima perioadă, însă, el a lipsit din activitatea Holograf, fiind grav bolnav. La unul dintre cele mai recente concerte, din luna martie, Dan Bittman i-a dedicat o piesă colegului său de scenă, absent motivat la acea dată.

Sursă foto: /3anyway.ro

Citeste continuarea pe Adevărul.ro

Mihai Coman - Screenshot 107 150x150Citește și: MET GALA 2017 – Rihanna, fashion sau sorcovă?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.