Tuncay Öztürk despre Andreea Marin: „Mi-a schimbat viața!„

Andreea Marin - andreea marin

Tuncay Öztürk despre Andreea Marin: „Mi-a schimbat viața!„ Știrea divorțului dintre Andreea Marin și Tuncay Öztürk a surprins lumea mondenă românească și turcă. Iar ecourile nu s-au stins nici la ceva zile de la momentul oficializării informației.

Dacă până acum toți ochii au fost îndrepțati spre Andreea Marin și declarațiile ei, iată că a venit și rândul lui Tunkay să ofere primele sale declarații despre despărțire, folosind tot rețeaua Facebook ca sursă.

Acum mult timp, o femeie a intrat în cabinetul meu din spitalul din Turcia şi mi-a povestit despre problemele ei de sănătate, iar eu o priveam continuu cu admiraţie. Nici nu pot să îmi aduc aminte la ce mă gândeam în acele momente, dar cert este că a vorbit mult despre durerile pe care le acuza, însă pe formularul ei medical, pe care îl mai am şi acum, am scris doar câteva cuvinte. Destinul… Am trăit cei mai extraordinari ani alături de o femeie preţioasă.

Nu m-aş fi gândit vreodată la faptul că cineva ar putea să îmi schimbe viaţa atât de mult, să aibă un impact incredibil asupra mea şi care să mă facă să simt un amalgam de sentimente frumoase şi intense. Mereu o să-i mulţumesc lui Dumnezeu că mi-a oferit aceşti ani alături de ea. O să-mi fie dor de toate momentele alături de ea.

O femeie care emană doar emoţii sincere, a cucerit de îndată inimile familiei mele. Au considerat-o pe loc unul dintre membrii familiei mele, o nouă fiică pentru mama şi tatăl meu, care de altfel, o să şi rămână aşa.

Această femeie mi-a schimbat viaţa atât de mult cu felul ei de a fi, bucuroasă şi pasională. Tipic femeilor moldovence, nu-i aşa? Trăind viaţa întodeauna fără limite. M-a învăţat o grămadă de lucruri. Pur şi simplu mi-am rupt lanţurile din viaţa mea din momentul în care am fost cu ea. De fiecare dată când îmi ziceam că nu pot face ceva, mereu mă întreba ”de ce nu”? Asadar, ea m-a învăţat că există întodeauna o soluţie. Şi am reuşit. În spatele fiecărui succes din viaţa mea este această femeie minunată. În orice problemă pe care am avut-o şi i-am cerut ajutorul, ea lăsa tot ce făcea în momentul acela, uita de ea şi mă ajuta pe mine până la capăt. Sacrificii…

Andreea a fost femeia care a aprins dragostea în inima mea şi mi-a umplut sufletul, dar focul a fost atât de puternic încât nu l-am putut ţine sub control şi ne-a ars.“

Sursă foto: machteamsoft.ro

Citește declarația integrală pe Adevărul.ro

Andreea Marin - salonul ciocolatei paris 150x150Citeste si: Salonul Ciocolatei de la Paris – o tentație irezistibilă!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.