Turneu naţional Horia Brenciu! Omul-spectacol vine la tine !

Horia Brenciu - horia brenciu 2014 1024x742

Turneu naţional Horia Brenciu! Omul-spectacol vine la tine ! Horia Brenciu ne promite un turneu incendiar cu muzica bună – hituri dar şi piese noi, toate redate în momente surprinzătoare!

Turneul naţional va avea loc în 11 oraşe şi se va încheia cu un show la Sala Palatului în Bucureşti. În intervalul 6 octombrie-5 noiembrie îl vom putea vedea pe Horia Brenciu concertând la Piatra Neamţ, Braşov, Iaşi, Bacău, Galaţi, Constanța, Oradea, Râmnicu-Valcea, Craiova, Timişoara, Cluj-Napoca, Bucureşti.

Pe 29 Octombrie la Timişoara Horia Brenciu a promis un show incendiar. La Opera Naţională Română veţi avea parte de o producţie live unde va concerta acompaniat de instrumentiști prestigioşi din HB orchestra.

„O lună nebună, o lună muzicală, o lună plină de bucurii! Începem turneul în forță pe 6 octombrie, la Piatra Neamț și ne oprim pe 5 noiembrie, la București! Toamna asta vom avea multe de cântat, mulți prieteni de revăzut și o groază de lume de îmbrățișat pentru că acest turneu vine după o pauză de 3 ani. 3 ani în care am lansat un album, „40+”, în care am scris o mulțime de piese noi și în care am construit momente muzicale speciale pentru fanii mei. Muzica m-a apropiat și mai mult de țară și m-a făcut să-i iubesc și mai mult pe români. De pe 6 octombrie până pe 5 noiembrie, fiecare seară de concert va fi unică și va beneficia de amintiri frumoase! Dragilor, abia aștept să ne vedem”, a transmis Horia Brenciu.
Citeste si continuarea pe Pressalert.ro

Foto : static.iabilet.ro

Horia Brenciu - crisanta maciuceanu 24903200 150x150Citeste si: Încep zilele Bucureștiului 2016 – 3 zile ca în POVEȘTI! 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.