Ce nu STIAI despre ULEIUL de MASLINE

Ce nu STIAI despre ULEIUL de MASLINE - Cum se intelege uleiul de masline cu frumusetea ta

Nu ai bani de creme scumpe care îţi promit o piele perfectă? N-ai pierdut nimic, există şi alte metode cu care vei obţine rezultate minunate. Uleiul de măsline, PERFECT pentru PIELEA TA! Ce nu STIAI despre ULEIUL de MASLINE.Ce nu STIAI despre ULEIUL de MASLINE - Cum se intelege uleiul de masline cu frumusetea ta

Uleiul de măsline este o adevărată bijuterie a naturii. Bogat în vitaminele A şi E, acizi graşi monosaturati, acid linoleic şi antioxidanţi, uleiul de măsline este minunat pentru hidratarea pielii, elasticitatea ei şi sănătatea trupului. Sincer, poate să înlocuiască oricând, orice cremă! Important este să alegi un ulei de măsline de bună calitate, extra virgin, in sticle inchise la culoare care sa il fereasca de lumina soarelui in exces. Pentru a fi mereu proaspăt, alege sticle mici pe care le termini mai repede.

Ce poţi face cu ULEIUL de măsline?

Ce nu STIAI despre ULEIUL de MASLINE - crush 1 150x150Crema de corp- La cât de bogat în vitamine este uleiul de măsline, ar fi şi păcat să nu se bucure de ele şi pielea ta.Aplică uleiul de măsline pe pielea uşor umedă şi lasă-l să între în piele.

 

Ce nu STIAI despre ULEIUL de MASLINE - crush 150x150Demachiant– Ia o dischetă si pune pe ea câteva picături de ulei de măsline. Va îndepărta cu succes machiajul la final de zi. Spală, degresează faţă şi aplică un un tonic facial.


Ce nu STIAI despre ULEIUL de MASLINE - 646x404 150x150Mătreaţă –
Uleiul de măsline este minunat şi împotriva mătreţii. Faceţi un amestec din ulei de măsline şi ulei de migdale, în părţi egale. Aplicaţi pe scalp şi lăsaţi să acţioneze măcar 10 minute. Spălaţi ulterior!

Ce nu STIAI despre ULEIUL de MASLINE - ingrijirecorp5 diva 150x150Scrub pentru ten şi mâini –Vrei să ai pielea netedă? Ia puţin ulei de măsline şi zahăr brun autentic şi freacă încet suprafaţă fetei şi a mâinilor. Clătiţi, degresaţi şi tamponaţi faţă cu tonic.”Spumă” de baie – turnaţi câteva picături de ulei de măsline în apă din cadă. Staţi în cadă 10 minute. Pielea va fi perfect hidrarata.

Ce nu STIAI despre ULEIUL de MASLINE - images 1 3 150x150Cremă de plajă –Unge corpul cu ulei de măsline înainte să expui pielea la soare. E bogat în vitamina A şi E. Te va ajută să ai un bronz de invidiat!

 

Ce nu STIAI despre ULEIUL de MASLINE - sanatate femeie unghii shutterstock 56536036 1024x768 150x150Tratament pentru unghii- Ai unghiile exfoliante sau casante? Pune în două recipiente ulei de măsline şi suc de lămâie. Lasă unghiile fără ojă şi unge-le din abundenţă cu ulei şi lămâie. Pentru un efect mai puternic, adaugă câteva picături de vitamina A şi încălzeşte uleiul puţin. Fă această cură 2 săptămâni, în fiecare zi.

Ce nu STIAI despre ULEIUL de MASLINE - lips 150x150Balsam natural de buze – Ai buzele crăpate şi uscate? Pune la amestecat ulei de măsline şi ceară de albine. Este un minunat balsam de buze.

 

Ce nu STIAI despre ULEIUL de MASLINE - bigstock Model with beautiful curly hai 70733719 150x150Masca pentru par- Ai părul uscat de la vopsit şi coafat? Pune într-un bol uleibde măsline, câteva picături de lămâie şi vitamina A. Pune această masca în par şi lasă să acţioneze cât poţi de mult, minim 30 min. Spală uleiul şi ai să vezi că părul este mai moale şi mai elastic.

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.