Unde petrec românii mini vacanța de Rusalii?

vacanță - litoral 1024x576

Unde petrec românii mini vacanța de Rusalii? Săptămâna aceasta weekend-ul a venit de miercuri seara și asta se vede și în cozile interminabile de la ieșirile din București și alte orașe, de unde oamenii evadează către diverse destinații turistice, unde să petreacă cele 5 zile libere, primite cu ocazia zilei de 1 iunie dar și a Rusaliilor. O vacanță binemeritată

Unde merg românii? Destinațiile nu s-au modificat foarte mult față de celelalte perioade de vacanță din acest an. Marea este favorita numărul 1, urmată de stațiunile balneare dar și Transilvania. Despre obiceiurile și alegerile românilor pentru aceasta vacanță a vorbit, la Perfect Imperfect, Ana Smădeanu, consilier de comunicare ANAT:

Citește și: Românii, dispuși să cheltuie maxim 1000 de euro în vacanța de vară

”Stațiunile balneare, Băile Felix, cu Herculane, Transilvania, Covasna sunt căutate în această perioadă de vacanță de Rusalii. Există cereri pentru toată România, lumea călătorește foarte mult. Această vacanță este binevenită pentru toți românii. În străinătate, avem Bulgaria și circuite, dar și city breakuri. Dar, sunt, pentru copii, parcurile de distracții, vorbim aici de Disneyland, care este o destinație favorită și pentru adulți, nu doar copii. Cererile au crescut foarte mult în ultimul an, cu prețuri foarte bune și demipensiune gratis”.

Sursă foto: radiovacanța.ro

vacanță - emmaidris 150x150Citește și: Sunt mândră de tine!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.