UNTOLD – 5 lucruri de reţinut pentru festival

untold - untold 1024x614

240 000 de oameni la prima ediţie, 10 000 de bilete vândute în mai puţin de o oră.

300 000 oameni aşteptaţi începând de astăzi – 4 august, Untold2016 – SOLD OUT, 1000 de bilete cu acces pentru fiecare zi, vor fi puse în vânzare la intrare.

UNTOLD 2016 debutează pe măsură aşteptărilor cu prezenţa celor mai mari DJ ai lumii, împreună cu alţi 150 de artişti ai muzicii electronice. Concertele vor fi împărţite pe cele 7 scene amenajate. Pe Cluj Arena a fost montată cea mai mare scenă din România de unde cei 5 mari DJ  – Dimitri Vegas & Like Mike, Tiesto, Armin Van Buuren, Martin Garixx şi Hardwell vor încheia serile zgomotos.

Încep 4 zile de muzică şi petrecere, dar Clujul a început să fie asaltat de turiştii nerăbdători deja de câteva zile.

untold - untold 1024x614

Desemnat brand-ul anului 2015 în România şi Best Major Festival în cadrul „European Festival Awards” (Olanda), în 2016 organizatorii se folosesc de amploarea evenimentului pentru a promova Transilvania şi nu numai.

Remarcabil cum Untold nu se recomandă doar ca un festival de muzică, ci un eveniment care reuşeşte să aibă o perspectivă amplă şi conştientă asupra unor aspecte la nivel naţional.

În 2015 campania Pay with blood despre care au scris BBC, The Guardian sau CNBC a venit în sprijinul unei probleme naţionale – cea a donatorilor de sânge insuficienţi. Desemnată ca fiind cea mai prestigioasa competiţie din industria creativităţii din Europa, campania a fost reluată şi în acest an, extinzându-se.

Untold 2016 promovează în plus Transilvania All Inclusive – lansată în cadrul Conferinţei Internaţionale a Organizaţiei Mondiale a Turismului. În intervalul 5-19 august se organizează circuite turistice care includ vizite la cele mai importante obiective din Transilvania, ceea ce oferă o experienţă dublă asociată evenimentului şi nu e de ratat!

Campania este una dintre cele mai bune pentru promovarea României la nivel internaţional, aşa că toate laudele sunt din plin meritate.

5 lucruri de reţinut pentru festival

  1. Intrarea se face pe baza biletelor de o zi sau a abonamentelor – o singură dată, în schimbul cărora se primesc brăţări ce trebuiesc păstrate pe toată durata evenimentului;
  2. Mijloacele de transport în comun au un program special pentru a facilita deplasarea în diferitele locaţii;
  3. Şoferii pot lăsa maşinile în locuri special amenajate, independent de parcările autorizate din oraş;
  4. Accesul cu aparate video/foto profesionale este interzis ca la orice concert.           Puteţi intra oricând cu GoPro-uri, telefoane şi camere video compacte.
  5. Organizatorii au lansat şi în acest an aplicaţia specială UNTOLD 2016 prin care participanţii pot accesa foarte uşor toate informaţiile legate de program, hărţi, zone de acces şi activităţi conexe.

Chiar dacă nu ai planul făcut şi nici biletul cumpărat, Clujul este o oportunitate în această perioadă, aşa că ai face bine să te grăbeşti!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.