Ce urăsc înainte de culcare?

Ce urăsc înainte de culcare? - 10424249 10204127240076180 134627655635300894 n

Ce urăsc înainte de culcare? Se apropie momentul ăla când termini emisia şi te gândeşti să fugi acasă la copil şi bărbat. În curând, la câtă treaba ai avut săptămâna asta, o să se uite la tine şi o să te întrebe- Tu cine eşti? Complicată situaţie. Noroc că e liber în trafic, ajungi într-o jumătate de ora.

Ce urăsc seara?

  • Urăsc să mă grăbesc şi seara. Urăsc asta și  pentru că dimineață de  dimineaţă trebuie să alerg. Pare uneori că viaţa devine o cuşcă în care tu alergi ca un hamster, până la epuizare!
  • Urăsc să nu găsesc nimic în frigider, pentru că n-am avut timp să mă ocup. Ştii cum e, muncă, copil, bărbat…şi de mâncare cine ia?
  • Urăsc seară că el să fie bosumflat, că poate a avut o zi grea. Na, cum e viaţa!
  • Urăsc să îmi dau seama seară că pe Idris îl paşte o viroză, şi urăşti să o iei şi tu, tot de la el.

Sunt multe lucruri care te pot scoate în decor, după o zi de muncă, dar sunt măcar câteva „detalii” care îţi vor face viaţă mai frumoasă, la ceas de seară. O carte bună, o conversaţie plăcută…un zâmbet de copil. De fapt, suntem suma alegerilor noastre și la ceas de seară. Dacă vrei să rămâi blocat în gri-urile zilnice, atunci s-ar putea ca serile tale să fie la fel. De ce nu le-ai colora puțin?

Citeste si: „Menopauza eroticului”. De ce să omori femeia din tine?

Ce iubesc seara?

  • Iubesc să mă uit la cel mic şi să văd că e fericit. Tot ce înseamnă el, de la râsete la plânsete, totul mi se pare magic. Cam cât de tare e asta?
  • Iubesc îmbrăţişarea iubitului, ca semn al faptului că „parteneriatul nostru strategic”, rezistă! Indiferent ce se întâmplă…
  • Iubesc râsul la ceas de seară, iubesc tot ce mă face să rad. Nu e mod mai plăcut să îți închei serile, decât cu veselie şi umor!

Nimeni nu o să îți poată da soluții pentru problemele tale, tu ești singurul care o poate face. Nu uita înainte să iei o decizie să zâmbești, s-ar putea ca asta să te ajute mai mult decât crezi. Aşa că …noapte bună, într-o lume nebună!

Ce urăsc înainte de culcare? - emma 150x150Citeste si: Cât te lupți pentru viață?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.