Vacanța nu se scrie pentru toți la fel

vacanța - maldives 1993704 960 720

Vacanța nu se scrie pentru toți la fel. De ce călătoresc oamenii și ce speră de la o vacanță? Mulți sunt ca mine și ca tine, vor doar să-i bată în cap vântul și soarele, în loc de neoane și Wi- Fi. Vor să se ascundă sub o umbrelă de stuf, pe malul mării și să uite complet de planuri, dead-lineuri, rapoarte și exceluri.

Spera la o mare albastră și limpede unde să-și limpezească gândurile. Spera să mănânce peste proaspăt, cu degetele, fără să fie nevoie să dea vreun click pentru asta. Povestea de astăzi e însă despre un altfel de om. A intrat cu un zâmbet ușor încurcat. Purta papuci de plastic și fața îi era arsă de soare. Știai din prima secundă însă că bronzul lui n-are legătură cu nicio plajă.

Citește și: [VIDEO] Pleci în drumeție? Ai nevoie de cele mai cool corturi

Voia un bilet din Germania spre București pentru soția lui plecată acolo la muncă. Ea nu știa să facă rezervarea sau nu avea suficienți bani, ne-a explicat el în grabă. Am căutat mai multe variante dar toate erau scumpe iar venirea soției părea destul de urgență.

– Vino astăzi, sunt și eu liber și te pot aștepta la aeroport.
– Eu zic să îl iau pe asta, e mai scump dar să ajungi astăzi…
– Nu e direct , trebuie să fii tu mai atentă! Are escală în Varșovia!

Ea se lasă, în sfârșit, convinsă. El zâmbește din nou și îi mai explică pentru ultima dată:

– Ești atentă în Varșovia, da ? Te ții și tu așa, după oameni .. Și vezi că Varșovia nu se scrie așa că în română, se scrie Vărzău.. Da, Varșovia se scrie câteodată Varszaw. Dar ce bine că dragostea se scrie și se citește pentru toți, mereu la fel.

Sursă foto: Pixabay

vacanța - sea 3445203 1280 90x90Citeste si: SARDINIA: Ultramarin, Ultrasubiectiv!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.